In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol? Met deze 3 tips houden we het vol

Gisteren zijn we de uitdaging gestart: een maand lang zonder alcohol. Niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor het goede doel. De strijd tegen kanker is een mooie stimulans om het extra lang vol te houden. En met deze 3 tips zal een maand zonder alcohol voorbij vliegen!

Tournée Minérale buttonSamen staan we sterker

Wanneer u de uitdaging samen aan gaat, wordt deze een stuk makkelijker. In groepsverband kunt u elkaar steunen en stimuleren. Erg handig wanneer één van uw relaties in de verleiding komt om toch een pintje te pakken. Ook wanneer u uit gaat met uw relaties is het een stuk eenvoudiger een glas alcohol te weerstaan wanneer niemand dit besteld. Zo komt u de maand februari wel door.

Tip: zorg voor een samenhorigheidsgevoel en bestel voor het hele ‘team’ de speciale Tournée Minérale button. De helft van de opbrengst zal direct gedoneerd worden aan de stichting tegen kanker.

Bidon met fruitfilterZalige alternatieven

Maar wat drinkt u nu tijdens een avondje uit? Een glas water is niet heel smakelijk en een glaasje fris is niet erg gezond. Gelukkig zijn er genoeg zalige alternatieven die een avondje uit speciaal kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een mocktail (een cocktail zonder alcohol), een smootie of zalig fruitwater. U kunt diverse recepten vinden op de website van Tournée Minérale.

Tip: stimuleer uw ‘team’ door iedereen een bedrukte waterfles te schenken. De waterfles met filter is bijvoorbeeld erg geschikt om snel en eenvoudig zelf fruitwater te maken.

Blijf bezig!Stappenteller bedrukken

Wanneer u op de bank blijft zitten wordt de verleiding voor een glas wijn een stuk groter. Blijf daarom lekker bezig door bijvoorbeeld te sporten of gezellig uit te gaan. Doordat u geen alcohol meer zult drinken, gaat u zich ook een stuk fitter voelen. Door dit te combineren met gezond eten en meer bewegen zal uw eigen levensstijl er zeker op vooruit gaan.

Tip: stimuleer het bewegen door uw ‘team’ te verrassen met stappenteller bedrukt met een stimulerende quote. Deze kunnen zij ook na februari nog goed gebruiken.

Met deze tips houden u en uw relaties een maand zonder alcohol zeker vol. Bent u opzoek naar nog meer tips? Neem dan een kijkje op de website van Tournée Minérale. Hier kunt u ook andere handige hulpmiddelen vinden, zoals de alcoholcalculator.

Succes met de uitdaging, we gaan het zeker en vast halen!

 

Back to top