In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Top 3 gelegenheden voor bedrukte ballonnen

Ballonnen bedrukkenBallonnen zijn feestelijk artikelen die speciale gelegenheden een extra gezellige sfeer geven. Voor iedere gelegenheid is er een ballon te bedrukken. Wij zetten speciaal voor u de top 3 gelegenheden op een rijtje voor het decoreren met bedrukte ballonnen.

Verjaardagsfeesten

Een verjaardag is de meest feestelijke dag van het jaar en daarmee ook de absolute nummer 1 voor het decoreren met ballonnen. U kunt de ballonnen laten bedrukken met een leuke verjaardagkreet of een persoonlijke verjaardagswens. Of het nu voor een jongen, een meisje, een vrouw of een man is, de ballonnen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. U vindt dus altijd een ballon die bij uw themafeest past.

Tip: Geeft u een verrassingsfeest of is er een speciale gelegenheid? Laat dan ballonnen personaliseren met naam en tekst. U kunt ook de ballonnen met foto laten bedrukken voor een opvallende en persoonlijke verjaardagsdecor.

Ballonnen bedrukkenBeurzen

Met ballonnen kunt u op een eenvoudige en goedkope manier uw beursstand laten opvallen. De ballonnen zijn op verschillende manieren in te zetten. Zo kunt u de bedrukte ballonnen aan uw beursstand vastmaken voor een extra feestelijke sfeer. Om een echte eye catcher te creëren kunt u een ballonnenzuil laten maken. Deze zal zeker opvallen op de beurs. Bestel ballonnen in de kleuren van uw huisstijl en laat deze overal terugkomen.

Tip: De ballonnen met logo zijn ook goed in te zetten bij een open dag. Combineer de ballonnen met ballonstokjes en geef deze weg aan kinderen. Een leuk geschenk met een groot bereik.

Opening

Ballonnen bedrukkenVoor ondernemers die een opening in zicht hebben is een ballon met logo onmisbaar.  Of u nu een lokale kapsalon of een winkel van een groot keten opent, met ballonnen krijgt u zeker de gewenste aandacht. U kunt de bedrukte ballonnen gebruiken als decoratie in en rondom de winkel, maar u kunt de ballonnen met logo ook weggeven voor extra naamsbekendheid.

Tip: Ook vóór de openingsdag kunt u extra aandacht verkrijgen. Laat bijvoorbeeld uw etalage met ballonnen vullen voor extra aandacht bij voorbijgangers. Zo werkt u al aan uw naamsbekendheid terwijl u zelf bezig bent met de verbouwing.

Bij iedere gelegenheid hebben bedrukte ballonnen iets toe te voegen. Doordat de ballonnen geheel naar wens te bedrukken zijn, bent u altijd voorzien van decoratie op maat. Laat snel ballonnen bedrukken voor uw eigen speciale dag. Voor een persoonlijk advies over de kleuren en opdrukmogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Back to top