In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Sport en recreatie / Sport et récréation

Sportgeschenken

Vitaliteit en het welzijn van medewerkers is een belangrijk speerpunt in veel organisaties. Veel ondernemers hebben hier al stappen in ondernomen met vitaliteitapps, fruit op het werk en nog veel meer. Helaas in de tijden van thuiswerken wordt het steeds lastiger om men te stimuleren om gezond te leven en meer te bewegen tijdens het werk. Wij geven u een aantal tips hoe u de vitaliteit van uw medewerkers ook thuis kunt stimuleren.

Zonnebrillen bedrukken

In de zomer is het zeer belangrijk om uzelf te beschermen tegen UV straling van de zon. Om onze huid te beschermen smeren we zonnebrandcrème, maar wat doen we voor onze ogen? Hiervoor gebruiken we de vaak vergeten zonnebril. Dit maakt de zonnebril ideaal als zomerse weggever. Het is een leuke attentie waar u mensen op het juiste moment mee kunt verrassen. Met name op festivals en outdoor evenementen wordt dit relatiegeschenk veelal weggeven. Hoe kiest u de juiste promotie zonnebril? Wij vertellen het u in dit artikel.

Gezonde lunch voor het werk

De lunch is één van de belangrijkste maaltijden op een dag. De lunch geeft u net dat beetje energie voor de rest van de middag. Daarom wordt er, als alternatief voor de nog steeds populaire boterham, veel vaker gezocht naar een gezonde en gevarieerde lunch. Wij geven u drie zalige tips voor gezonde en vooral makkelijk te bereiden lunches om mee te nemen naar het werk.

Back to top