In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Marketing Tips / Conseils marketing

Het is heerlijk zonnig en we merken allemaal dat de lente langzaamaan zijn intrede maakt in ons land. Alles staat in het begin van hun bloei. De lente is ook het moment dat steeds meer mensen naar buiten gaan. Hetzij om te genieten van een picknick in de zon of om heerlijk te sporten in de frisse buitenlucht. Maar wist u ook dat dit hét perfecte moment is om aan uw naamsbekendheid te werken. Met behulp van relatiegeschenken kunt u op een leuke en effectieve manier uw doelgroep bereiken. Hoe dat precies werkt, dat vertellen we u in dit blogartikel.

Waardering tonen met relatiegeschenken

Een complimentje is een klein gebaar, dat een zeer groot effect heeft op de energie van mensen. Waardering staat niet voor niets zo hoog op de piramide van Maslow. Het is een diep gewortelde menselijk behoefte dat u als organisatie serieus dient te nemen. Het hoeven ook niet gelijk grote gebaren te zijn. Vaak zijn het de kleine dingen die er toe doen. Hoe u op een eenvoudige en simpele manier op deze basisbehoefte kan inspelen vertellen wij u in dit artikel.

Hartverwarmende actie

Enkele weken geleden hebben onze collega's in Nederland in het mooie Rotterdam warmte en liefde mogen verspreiden. Op deze grijze winterdag brachten zij kleur aan voorbijgangers. Een prachtig gebaar in deze tijd van romantiek. Bij jong en oud werd er een glimlach op het gezicht getoverd en de reacties waren onbetaalbaar. Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Bekijk dan snel de video.

Back to top