In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Duurzaam / Durable

Duurzaam relatiegeschenk

Een groener planeet, daar staan wij toch allemaal achter. Als ondernemers doen wij er alles aan om zo verantwoord en groen mogelijk onze activiteiten uit te oefenen. Maar wist u dat u dit ook door kan trekken in uw marketingmiddelen? Denk bijvoorbeeld niet meer alleen aan flyers of brochures, maar denk aan weggevertjes die niet alleen helpen bij het verspreiden van uw boodschap, maar ook bij het vergroenen van de aarde. Wij geven u de vijf mooiste geschenken waarmee u dit kunt doen.

Weg met wegwerpplastic

Samen zetten we al een tijdje stappen richting een duurzamere en schonere wereld. Vanaf 3 juli komen we nog een stapje dichterbij door het verbod op wegwerpplastic. De verkoop en het gebruik van onder andere plastic rietjes, bestek, borden wattenstaafjes en ballonstokjes wordt dan verboden. Hiermee hopen we het plastic afval te verminderen en daarmee ook de vervuiling die er vaak mee gepaard gaat. Toch zijn deze plastic items vaak gebruiksvoorwerpen die dagelijks gebruikt worden en voor sommigen onmisbaar zijn. Hoe gaan we hier dan mee om? Wij geven u de beste alternatieven om in te zetten.

Dopper wave

Dopper zult u ongetwijfeld kennen. Zij zijn niet alleen de organisatie achter de trendy Dopper drinkfles, maar zetten zich ook keihard in om het single-use plastic tegen te gaan en daarmee schonere oceanen te kunnen realiseren. Onlangs hebben wij vol trots de Dopper Wave pledge getekend. Met het tekenen van deze pledge, wordt de bewustwording en impact van het gebruik van herbruikbare flessen nogmaals onderstreept. Wat deze pledge precies inhoud vertellen we u graag.

Back to top