In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Support samen met uw zakenpartners onze Helden tijdens het EK voetbal

Afro PruikNog even en dan is het zo ver, de aftrap van het EK voetbal! Ook onze Helden doen mee tijdens het grootse event. Een mooie gelegenheid om deze periode samen met uw zakenrelaties te vieren. Wij zetten speciaal voor u 5 voetbalartikelen op een rijtje voor een onvergetelijke Europees Kampioenschap.

Afro pruik voor als u helemaal gek wilt doen

De afro pruik is een leuk artikel om samen met uw relaties te dragen. Zeker als u extra gek wilt doen tijdens het EK. Daarnaast is de afro pruik ook erg leuk om weg te geven aan klanten en medewerkers. De pruik heeft een unieke uitstraling en is gekleurd in de kleuren van de Belgische vlag. Met de afro pruik maakt u uw EK outfit helemaal compleet. U en uw relaties zullen zeker opvallen in Frankrijk.

EK shirts met uw eigen unieke opdruk

Draag samen met uw relaties rode shirts met uw eigen opdruk. U kunt de rode shirts bedrukken met uw logo en/of een originele tekst. Dit zorgt er niet alleen voor dat u opvalt, maar ook dat u extra herkenbaar bent bij iedere voetbalsupporter. De rode shirts zijn verkrijgbaar met een heren- en damespasvorm, maar u kunt ook rode shirts voor kinderen bestellen. Tip: extra leuk om te combineren met de unieke rugzak shirt.

Rode party zonnebril voor de Franse zon

Biertray Bedrukken

Met de zonnebril kunt u iedere wedstrijd vanaf de zonnige kant bekijken. Bovendien komt deze extra van te pas in het zonnige Frankrijk. De zonnebril heeft niet alleen een opvallende kleurcombinatie, maar heeft ook een stijlvol design. Een leuk geschenk om weg te geven aan iedere zakenrelatie en een leuk aandenken aan het EK. De zonnebril wordt extra persoonlijk als u deze laat bedrukken met een unieke tekst op het pootje van de bril.

Met de Tamboerijn Biertray rammelt u voor uw pintje

Een lekker pintje is natuurlijk onmisbaar in de Franse zon. Niets is lekkerder dan dit pintje samen met uw (zaken)relaties te nuttigen. De Tamboerijn Biertray is een praktische gadget waarmee u voor iedereen tegelijk een pintje kan halen. Is de pint op? Dan rammelt u met deze tamboerijn en laat u deze weer vullen met 5 nieuwe pintjes.

Mini koelkast voor voor een gekoeld pintje onderweg

Rode t-shirt bedrukkenMet de mini koelkast bent u altijd voorzien van een verfrissend drankje terwijl u van wedstrijd naar wedstrijd rijdt. In de koelkast kunnen 6 blikjes van 0,33 cl gekoeld worden. Precies genoeg om samen met uw relaties op stap te gaan. Is het wat frisser tijdens het EK, dan kunt u dankzij de toegepaste thermo technologie ook eten warm houden. Bovendien is de mini koelkast ook lang na het EK voetbal goed te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een uitstapje of een autovakantie.

Of u nu met uw zakenrelaties op stap gaat tijdens het EK voetbal in Frankrijk of lekker in eigen land blijft, voor iedere gelegenheid is er een passend EK relatiegeschenk te vinden die deze zomer onvergetelijk maakt. Uw zakpartners zullen deze dag nog jaren herinneren, dankzij uw unieke aandenken. Hoe gaat u uw relaties verrassen tijdens het EK voetbal? Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Back to top