In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Stuur uw relaties een uniek geschenk dat door de brievenbus past

Brievenbusgeschenken

Het is een eigenaardige tijd. Hoewel we langzaamaan weer opstarten, komen veel mensen enkel hun huis nog uit wanneer het echt noodzakelijk is. En als we eenmaal buiten zijn is sprake van social distancing. Toch kunnen we ons hart ophalen, want dankzij de huidige technologie zijn we dichterbij elkaar dan ooit. Maar ook technologie kan soms afstandelijk aanvoelen. Velen van ons smachten naar een fysieke verbinding met mensen. Een plezant praatje onder het genot van een tas koffie bij de buur of een familiebezoek. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om uw relaties toch wat warmte te schenken. Relatiegeschenken kunnen hier een verbindende factor in spelen.

Mooi wat relatiegeschenken doen

Relatiegeschenken kunnen allerlei vormen en maten hebben. Zo is een bedrukte pen een perfecte voorbeeld van een klassieke relatiegeschenk. Dit weggevertje is al jarenlang een topper binnen de relatiegeschenken. Dit komt doordat u met de pen de behoefte van uw relatie vervult en tegelijkertijd werkt aan uw naamsbekendheid. Iedereen kan immers een pen gebruiken.

In de loop der jaren is het assortiment relatiegeschenken flink uitgebreid. Naast pennen zijn ook mokken, tassen en zelfs powerbanks ontzettend populair geworden als cadeau voor relaties. Hierdoor is er altijd een geschenk te vinden dat de behoefte van uw relaties kan vervullen. Denk in deze tijden bijvoorbeeld aan speciale geschenken voor thuiswerkers of een persoonlijk cadeau voor zorgverleners. Deze persoonlijke benadering is meer dan alleen marketing, het is één van de bouwstenen voor een sterke relatie met uw doelgroep.

Unieke en persoonlijke relatiegeschenken voor door de brievenbus

In deze tijden moeten we extra creatief zijn wanneer het gaat om het schenken van relatiegeschenken. We kunnen niet meer met een fles wijn bij onze klanten op bezoek gaan of met een bos bloemen onze collega feliciteren met zijn werkjubileum. Gelukkig zijn er talloze relatiegeschenken die door de brievenbus passen waarmee u uw relaties kunt verrassen.

Wijngeschenk brievenbusNotitieboek brievenbusgeschenkStrandbal brievenbusgeschenk    

USB stick brievenbusgeschenkWaaier brievenbusgeschenkPopcorn brievenbusgeschenk    

Sleutelhanger brievenbusgeschenkSolar charger brievenbusgeschenkSleutelhanger brievenbusgeschenk    

Zorgeloos bezorgen van relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn altijd gemakkelijk binnen enkele stappen te bestellen via onze webshop. Sinds kort is het ook extra makkelijk om de relatiegeschenken te versturen. Dus past uw geschenk niet door de brievenbus, dan nemen wij dit voor u uit handen en bezorgen uw relatiegeschenk nu ook op thuisadressen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top