In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Sportieve relatiegeschenken: 7 ideeën

Dopper bedrukkenHet is zomer! Dit is niet alleen het moment om lekker in de zon te liggen, maar het is ook hét moment om lekker buiten te sporten. Heerlijk in de frisse lucht werken aan uw gezondheid. Wij geven u 7 leuke ideeën waardoor uw outdoor workout nog plezanter wordt.

Bluetooth speaker

Wat is nou een workout zonder muziek? De in-ears zijn zeer populair bij sportliefhebbers. Zeker bij het sporten in de sportschool. Bij outdoor sporten doen we dat even anders. Lekker strechen in het park kan makkelijk gepaard gaan met het muziek uit de bluetooth speaker. Zeker als u met een groepje gaat sporten. Bovendien zorgt het gelijk voor een goed gevoel bij u en uw omgeving.

Stappenteller

Een lange wandeling zit er op een warme zomeravond zeker in. Ook dit is een workout. Wist u bijvoorbeeld dat wandelen één van de meest effectieve workouts is. Met een stevige wandeling stimuleert u namelijk uw bloedsomloop en iedere spier wordt hierbij geactiveerd. Met de stappenteller kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel u heeft gelopen.

Bobble bedrukkenBobble Infuse

Goede hydratatie is een must bij het buiten sporten. Vooral nu het zo zalig zonnig is. Natuurlijk gaan we niet in het park sporten met een saai en milieuonvriendelijk plasticfles . Dit is het moment om een statement te maken. De Bobble Infuse is dé favoriet onder de sporters. Deze sportfles is vrij van weekmakers (BPA) en PVC. Bovendien heeft de licht knijpbare Tritan® fles een leuk design. Dankzij het filter is deze ook perfect om fruit aan het water toe te voegen. Ideaal om uw sportwater een extra boost te geven.

Dopper sport cap

Geen zin om een hele nieuwe fles aan te schaffen? Speciaal voor Dopper liefhebbers hebben wij de sportcap in het assortiment. Hiermee tovert u uw Dopper Original binnen de kortste keren om in een ware sportfles. Zo kunt u eenvoudig omschakelen van de dagelijkse werkzaamheden naar het sporten in open lucht met één handig flesje.

Voetbal

Op spelenderwijs aan uw gezondheid werken is een droom voor iedereen. Goed nieuws als u houdt van balsporten. Tegenwoordig zijn er steeds meer open velden, die perfect dienen als voetbalveld. Verzamel al uw relaties en ga samen de strijd aan.

Tip: Plant u een dagje strand? Neem een strandbal mee en organiseer een leuke spel, zoals volleybal.

Springtouw Pro

Springtouw bedrukkenDe springtouw is een makkelijke manier voor als u aan uw conditie wilt werken. Het leuke aan de springtouw is dat deze lekker compact is. Deze kunt u zo in de tas steken en mee nemen naar recreatieparken, stranden, etc. De springtouw Pro is voorzien van een teller, zodat u direct kunt zien hoeveel calorieën u heeft verbruikt.

Telefoonhouder Bike

Eén ding wat wij Nederlanders zeker zullen doen is op de fiets springen. Ga op ontdekkingsreis in uw eigen omgeving. Maak gebruik van Google Maps om de leukste fietsroutes uit te stippelen. De telefoonhouder Bike is dan een onmisbaar artikel. Dankzij de Telefoonhouder heeft u altijd uw smartphone bij de hand met beide handen nog aan het stuur.

Zo zijn er talloze leuke gadgets en accessoires die het buiten sporten nog aangenamer maken. Wij kunnen u nog één ding zeggen: Geniet van het heerlijke week op een leuke, sportieve en gezonde wijze!

Back to top