In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Sleutelhangers graveren: zo maakt u het een origineel relatiegeschenk

Sleutelhanger graverenWanneer u op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk dan merkt u vaak al snel dat er een mega hoeveelheid aan keuze is. Uiteraard is ook niet ieder geschenk even geschikt voor iedere relatie en dient u daarom te bekijken wat wel en niet kan binnen uw branche. Gelukkig zijn er ook een aantal neutralere relatiegeschenken te bedenken die in meerdere situaties een zeer geschikte keus vormen. Eén van die geschenken is de sleutelhanger, en laat dit geschenk nu ook nog eens extra origineel te maken zijn!

Het graveren van uw sleutelhangers

Om er voor te zorgen dat uw geschenken een persoonlijk tintje krijgen is het mogelijk om een sleutelhanger te laten graveren. Met graveren zorgt u ervoor dat ieder geschenk speciaal wordt en is het voor de ontvanger nog leuker om een geschenk te krijgen. Graveren zorgt voor een geheel andere uitstraling dan bedrukken en komt vaak wat netter en zakelijker over dan bedrukken. Daarnaast is het voor sommige materialen simpelweg eenvoudiger om te graveren dan om te bedrukken, en andersom uiteraard.

Sleutelhanger graverenHoe kunt u extra variëren?

Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden om het graveren van de sleutelhangers origineel te houden. De boodschap die uiteindelijk op de sleutelhanger komt te staan speelt daar vaak een belangrijke rol in. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo of tekst te drukken op uw sleutelhanger. Behalve uw bedrijfsnaam of -logo kan het natuurlijk plezant zijn om iets compleet anders op de sleutel te laten graveren. Bijvoorbeeld een originele slogan of een persoonlijke boodschap die niet zo standaard is als gewoonlijk. Zo maakt u de sleutelhangers nog persoonlijker en geeft dit de ontvanger een beter gevoel.

Overige artikelen om te graveren

Naast sleutelhangers zijn er nog een aantal geschenkartikelen die te graveren zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pennen. Een gegraveerde pen met bijvoorbeeld een naam van iemand is een plezant en origineel geschenk om iemand cadeau te geven. Daarnaast is het voor de ontvanger vaak een zeer praktisch geschenk. Een kwaliteitspen gaat namelijk langere tijd mee en is daarom in iedere branche een geschikt geschenk.

Mocht u op zoek zijn naar een geschikt relatiegeschenk dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van relatiegeschenken op maat en bieden u en groot en gevarieerd assortiment. Mocht u nog vragen hebben over het laten graveren van geschenkartikelen dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Back to top