In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Rode relatiegeschenken voor de kerstdagen, bekijk ze hier!

Kerstgeschenkdoos

Rood is de kleur van passie, liefde, loyaliteit en nog veel meer. Tegelijkertijd is de kleur rood onlosmakelijk verbonden met Kerst. Denk hierbij aan rode tafelkleedjes en de rode muts van de Kerstman. Kerstmis is de periode waarin met name het gevoel van liefde en samenzijn opborrelt. Ofwel - een prachtig moment voor het geven van een bijzonder relatiegeschenk. In dit artikel behandelen we daarom, ter inspiratie, een aantal rode relatiegeschenken!

Kerst Geschenkdoos, set van 2

Met deze verpakking wordt het kerstgeschenk al snel een bijzonder cadeautje! De kerst geschenkdoos is een unieke verpakking waarin diverse kerstgeschenken gestopt kunnen worden. De geschenktasjes zijn voorzien van rode sneeuwvlokprint met daarop een 3D Kerstman, rendier of sneeuwman en zijn verkrijgbaar in klein en groot formaat. Indien gewenst kunnen beide geschenkdozen voorzien worden van een bedrukking. Denk hierbij aan een mooie opdruk van uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of de naam van de ontvanger.

Kaarsenset op glazen plaatKaarsenset

Voor iedereen die van sfeervolle geschenken houdt, is de kaarsenset een zeer geschikt relatiegeschenk. De kaarsenset bestaat uit drie 'ombre' kaarsen waarvan ieder een eigen formaat. Ter decoratie bevat de set drie dennenappels en een strakke glazen plaat. Per set wordt het geheel verpakt in een bijpassende geschenkverpakking. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het inpakken en blijft er meer tijd over voor andere kerstvoorbereidingen!

Warmtepad bedrukkenWarmtepad kruik

Voor alle koukleumen tijdens de winter, is dit kerstgeschenk ideaal: de Warmtepad Kruik. De kruik, gemaakt van PVC, zit verpakt in een gebreid zakje met sneeuwvlok design. De verwarmer is perfect voor het opwarmen van de handen, voeten, nek en buik. Zo draagt u al uw relaties een warm hart toe en worden ze tevens voorzien van een nuttig geschenk. 

Kerstballen voor in de boomRode kerstballen

Tot slot kunt u kiezen voor de 17-delige kerstballen set. Deze chique rode kerstballen worden uiteraard gebruikt om de kerstboom sfeervol te versieren. Ook kunnen de ballen gebruikt worden als kerstaccessoires voor op de kersttafel of als toevoeging in een grote vaas. Zo wordt niet alleen de kerstboom versierd, maar de gehele woonkamer! De kerstballen zijn voorzien van zowel een mat als glimmend effect en verpakt in de vorm van een kerstboom. Laat de Kerst maar komen!

Op zoek naar geschikte kerstgeschenken voor uw relaties? Dan bent u bij Van Helden aan het juiste adres! Voor ieder geschenkmoment bieden wij een zeer ruim assortiment aan. Zo vindt u altijd een passend geschenk. Voor meer informatie of vragen, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Back to top