In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken die geschikt zijn voor het onderwijs

Het schooljaar 2016-2017 is al voorbij en leerlingen, studenten en docenten zijn weer toe aan hun welverdiende vakantie. Even zalig erop uit en het werk parkeren. Voor men het weet is het namelijk weer september en begint het nieuwe schooljaar. Om docenten (en ander onderwijspersoneel) in het nieuwe jaar te motiveren is het slim om hier met een passend relatiegeschenk op in te spelen. Bent u benieuwd naar passende cadeaus voor deze doelgroep? Lees dan onderstaand artikel!

Flexibel potloodFlexibel potlood bedrukken

Een pen is maar een pen, en een potlood is maar een potlood. Daarom is juist dit flexibele potlood een geschikt relatiegeschenk. Door de speelse vorm is het een uitermate geschikt cadeautje voor de kinderopvang of het basisonderwijs. Naast er mee kunnen schrijven, kunnen de kinderen er tevens mee spelen. Zoals het maken van vormen. Wilt u uw bedrijf laten zien middels dit relatiegeschenk? Potloden bedrukken is ook mogelijk bij Van Helden. U kunt uw bedrijfslogo erop laten drukken, zo bent u nog herkenbaarder voor uw doelgroep!

Liniaal met stylus pen bedrukkenLiniaal met stylus pen

Een pen is in principe altijd een praktisch geschenk om te geven, aangezien iedereen wel een pen kan gebruiken. Voor het onderwijs is het daarom zot en toepasselijk om er een liniaal bij te geven. De liniaal met stylus pen is een relatiegeschenk dat perfect in het onderwijs past. De liniaal is 12 centimeter lang en voorzien van een insteekvakje voor de pen. Wilt u uw eigen huisstijl op dit geschenk verwerken? De liniaal en stylus pen kunt u namelijk in verschillende kleuren bestellen.

8-kleuren-balpen8-kleuren-balpen bedrukken

Docenten slepen vaak een flinke tas mee naar hun werk en weer terug naar huis. Ze nemen onder andere hun laptop mee, toetsen om na te kijken en verschillende boeken om les uit te geven. Dat is iedere dag een hoop gesleep. Dus één pen die 8 kleuren schrijft is dan een handige uitkomst en hét perfecte relatiegeschenk voor in het onderwijs. Deze multifunctionele pen bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden!

Bent u op zoek naar bepaalde relatiegeschenken? Bekijk dan ons online aanbod voor meer inspiratie. Mocht u daarna nog vragen hebben over bepaalde producten, of wilt u enkel meer informatie ontvangen. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u namelijk graag verder bij het maken van een juiste keuze!

Back to top