In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Personeel in verwachting? Verras ze met deze kraamcadeaus

Staat één van je personeelsleden op het punt om een kindje te krijgen? Dan is dat natuurlijk een mooi moment om iemand te verrassen met een geschenk. Zo laat je weten dat je aan iemand denkt tijdens een prachtig moment in iemands leven. Maar wat voor geschenk kies je uit? Wat is leuk, en welke mogelijkheden heb je allemaal? Om je hierbij te helpen behandelen we in dit artikel de 4 leukste soorten kraamcadeaus!

KnuffelsKnuffels bedrukken

Leuke kraamcadeaus voor elke geboorte zijn natuurlijk knuffels. Want wie is er nu niet groot geworden met een pluche knuffeldier of ander soortige knuffelpop? Het voordeel van deze cadeaus is dat ze erg lang meegaan en in de loop der jaren een emotionele waarde kunnen vertegenwoordigen voor de eigenaar. Tegelijkertijd zijn knuffels ook uitstekend te bedrukken, zo kun je jouw cadeau nog persoonlijker maken.

Speelgoed

Uiteraard mag deze categorie niet ontbreken in dit lijstje. Met speelgoed kunnen baby’s en peuters zich uitstekend leren vermaken, trainen ze hun hand oog coördinatie en leren ze vaak nog veel meer. Speelgoed is er uiteraard in vele vormen en maten en daarom zal er voor vrijwel iedere kraamgelegenheid wel iets bijzitten. Bekijk natuurlijk wel even voor welke leeftijden het speelgoed geschikt is!

Wellness & verzorging

Badset bedrukkenUiteraard mag je als moeder na een zwangerschap ook wel eens de bloemetjes buiten zetten. Daarom is een kraamcadeautje voor de moeder in de categorie Wellness & verzorging natuurlijk nooit een slechte keuze. Een lekkere douchegel of een maskertje werkt heerlijk verfrissend en geeft weer een hoop energie die deze kersverse ouders waarschijnlijk maar al te goed kunnen gebruiken. Ook een huidcrème of zonnebrand voor een baby is een goede keuze en zal zeker van pas komen.

Veiligheidsartikelen

Met baby’s en kinderen in de buurt zit een ongeluk natuurlijk altijd in een klein hoekje. Daarom kan het geven van veiligheidsartikelen een goede keuze zijn. Een mini ehbo-set bijvoorbeeld kan naast een leuk ook een zeer nuttig cadeau zijn. De set bevat onder andere pleisters, een schaartje en een pincet. Zo ben je altijd goed voorbereid en kun je iedereen snel oplappen mocht er iets gebeuren.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke kraamcadeaus te vinden op onze website. Indien je nog vragen hebt of graag advies wilt hebben over een geschikt kraamcadeau, neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag samen met jou naar een kraamcadeautje dat aansluit op je wensen en behoeften en helpen je graag verder. 

 

Back to top