In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Parker pennen: tijdloos, kwalitatief en hét perfecte promotiemiddel

De Parker pennen; iedereen kent deze iconische pennen wel. Het stijlvolle design van de Parker pennen doet het inkt vloeien over het papier en biedt een luxueus schrijfgenot. Door de jaren heen is de Parker pen steeds populairder geworden, zo ook binnen de relatiegeschenken branche. Het is een elegante en luxe relatiegeschenk om weg te geven aan zakenpartners en relaties.

Een klein stukje geschiedenisParker Jotter bedrukken

In 1888 werd Parker Pen Company in de Verenigde Staten opgericht door George Safford Parker. Een paar jaar later waren de innovatieve pennen over de hele wereld te vinden. De eerste Parker balpen werd geproduceerd in de jaren 40 en in 1954 werd de volledige collectie van de Parker Jotter geïntroduceerd. De Parker Jotter was de eerste luxe balpen met een langschrijfvulling in de markt. Ook in deze tijd is de Parker Jotter niet weg te denken op kantoor. Door de jaren heen introduceerde Parker veel andere modellen, zoals de Parker Vector, de Sonnet en de Duofold. Deze tijdloze bestsellers zijn zelfs nu, na ruim 130 jaar, geliefd en onmisbaar.

Het tijdloze design van Parker

Bij de pennen van Parker is het vakmanschap tot in de details zichtbaar. Van de kwaliteit van de vulling, tot het design van de clip. Alles voldoet aan het klassieke ontwerp van het merk. In de ruim 130 jaar dat Parker bestaat is het design en de kwaliteit van de pen altijd consistent gebleven. Dit heeft het merk te danken aan de ambacht en vakmanschap dat aan de pennen besteed wordt. In het huidige proces worden de pennen allereerst in 3D gevisualiseerd. Vervolgens wordt er met zorg de juiste materialen gekozen om de pen te vervaardigen. De eenvoud, het materiaal en de kleine details geven de Parker pennen een iconische en tijdloze uitstraling.

Parker bedrukkenDe waarde van een Parker pen met gravering

Of het nu voor een klant, een partner of een medewerker is, met een Parker pen als relatiegeschenk zit u altijd goed. Deze klassieke bestseller doet het goed op iedere gelegenheid. Het mooie aan de Parker pennen is dat u ze op een unieke manier kunt laten personaliseren. Naast een bedrukking van tekst of logo is het mogelijk om de pennen te laten graveren.

Wanneer u een Parker pen laat graveren wordt uw logo of tekst als in de pen gelaserd. Dit zorgt voor een stijlvol en elegant resultaat, omdat u hierbij het materiaal van de pen voor u laat werken. Dankzij lasergravering is het ook mogelijk om de Parker pennen te personaliseren. Dit houdt is dat u iedere pen met een unieke naam of tekst kunt laten graveren. De Parker pen met naam is met name een origineel en luxe relatiegeschenken om weg te geven tijdens speciale gelegenheden, zoals een jubileum, het eindejaar of de lancering van een nieuwe project.

Parker pennen in alle stijlen

De Parker collectie kent verschillende stijlen. Iedere stijl heeft unieke eigenschappen. De meest populaire lijn is de Parker Jotter. Deze iconische pen is een populair relatiegeschenk en doet het goed op alle gelegenheden. Dan is er ook de Parker Vector. Ook deze heeft een strakke, maar iets eenvoudigere uitstraling. Deze pen wordt veelal gebruikt in het onderwijs. De Parker Urban en Sonnet hebben een iets luxere uitstraling en zijn zeer geschikt voor speciale gelegenheden en relaties.

Benieuwd welke Parker pen bij jou past? Neem een kijkje in het assortiment Parker pennen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top