In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Onze maatregelen met betrekking tot het Coranavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus (COVID-19) stellen wij u hierbij graag op de hoogte over welke maatregelen wij hebben getroffen in het belang van onze medewerkers en voor u als klant.

Onze klantenservice staat voor u klaar
Wij hebben voor onze medewerkers een aantal veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo werkt iedereen, die daar de mogelijkheid toe heeft, sinds deze week vanuit huis. Tot nader order is onze showroom gesloten. Wij zijn echter nog steeds bereikbaar op dezelfde werktijden, telefoonnummers en e-mailadressen zodat u als klant hier geen hinder van ondervindt. Zo verandert er voor u als klant niets in deze moeilijke en onzekere tijd, en adviseren we u graag over onze mogelijkheden.

Levertijden die u van ons gewend bent
Onze medewerkers in ons magazijn en onze drukkerij zorgen er voor dat we uw bestelling zonder vertraging kunnen bedrukken en leveren. Hierbij hebben wij uiteraard wel de benodigde veiligheidsregels gesteld in belang van de gezondheid van onze medewerkers.


Ruim 2.000 verschillende artikelen op voorraad
Ondanks het feit dat de aanleveringen vanuit China onder druk staan, is er momenteel geen reden om u zorgen te maken over de beschikbaarheid van onze relatiegeschenken. Wij hebben van ruim 2.000 verschillende artikelen voldoende voorraad liggen in ons magazijn.

Contact
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of bijvoorbeeld specifieke wensen voor de levering? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 014 - 427 101. U kunt ons ook een e-mail sturen via turnhout@vanhelden.be of met ons chatten via onze website Vanhelden.be. 

Wij wensen u gezonde dagen toe!

Met vriendelijke groet,
Team Van Helden Relatiegeschenken

 

Back to top