In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

No stress! Zo zet u bedrukte anti-stressfiguren succesvol in

Hoe zet je een bedrukte anti-stressfiguur succesvol in als promotiemiddel? Dat is een vraag die veel ondernemers zich afvragen. Maar het antwoord is zeer simpel. Stress is (helaas) iets dat veel mensen kennen of herkennen. Dit betekent dat u met een anti-stressfiguur bedrukt met uw logo en/of tekst een grote doelgroep kan aanspreken. Hoe u dat doet? Geen stress, dat vertellen wij u allemaal in dit blogartikel.

Het perfecte geefmomentAnti-stress aardbol

Een anti-stressfiguur wordt veelal ingezet als promotiemiddel en dat is niet zo gek. Het weggevertje is goedkoop, klein waardoor deze niet al te veel ruimte in beslag neemt en gemakkelijk uit te delen is en bovendien spreekt het de massa aan. Iedere marketing en verkoopevenement is dus een perfect moment om de anti-stress relatiegeschenk weg te geven. Denk er bijvoorbeeld aan om een anti-stressfiguur met logo uit te delen op een beurs of na afloop van een seminar. Maar ook in winkelstraten of tijdens workshops is het een uniek cadeautje om te ontvangen.

Voor iedere uiting een passend geschenk

Waar je vroeger enkel de keuze had uit een anti-stressbal, heeft u nu keuze uit allerlei soorten, maten en figuren. Het mooie aan de anti-stressfiguren is dus dat u altijd een figuur kan kiezen dat precies bij uw organisatie of boodschap past. Wilt u uw klanten bijvoorbeeld bewust maken van duurzaamheid en klimaatverandering, dan kan de anti-stressfiguur in de vorm van een aardbol de boodschap wellicht extra versterken.

Een ander voorbeeld kan bijvoorbeeld zijn dat u omwoners in een wijk wilt inlichten over een bouw die binnenkort start. Zorg dat zij geen stress ondervinden door de verbouwingen en geeft ze op voorhand een anti-stressfiguur in de vorm van een bouwhelm cadeau. Met dit relatiegeschenk kunt u ze op een leuke manier op de hoogte stellen en creëert u ook direct een beetje goodwill en naamsbekendheid. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Anti-stress bouwhelmLangdurige en duurzame bedrukking

Naast de keuze voor de juiste anti-stressfiguur is ook de boodschap die u erop laat drukken belangrijk. De boodschap is veelal afhankelijk van het doel dat u heeft met het geschenk. Wilt u, zoals in bovenstaand voorbeeld, het relatiegeschenk gebruiken om omwoners in te lichten dan kunt u er bijvoorbeeld uw logo en data van de verbouwing op laten drukken. Zo wordt het niet alleen een brandingtool, maar is het ook een informatief item voor de ontvanger.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw anti-stressfiguur te laten graveren. Met de galvo last wordt de toplaag van het artikel weggebrand en heeft u een permanente bedrukking in het artikel zitten. Bovendien hoeft u bij een lasergravering ook niet bang te zijn dat uw bedrukking vervaagd wanneer er veel in de anti-stressbal geknepen wordt!

Benieuwd naar alle vormen en maten? Bekijk het volledige aanbod anti-stressfiguren of breng een bezoek aan één van onze showrooms en laat u inspireren.

Back to top