In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Nieuw: de paraplu Reverse uitgelicht

Begin dit jaar is onze collectie flink uitgebreid met meer dan 100 nieuwe relatiegeschenken. De nieuwe collectie zit boordevol unieke designs, trendy nieuwigheden en meer. De paraplu Reverse is hier één van. Maar deze trendy paraplu is niet zomaar een paraplu. De paraplu heeft unieke eigenschappen en een opvallend design. In dit blogartikel zullen wij alle ins en outs van deze nieuwkomer op een rijtje zetten.

Paraplu Reverse bedrukkenOpvallend design

Uitgeklapt ziet de paraplu Reverse eruit als een normale paraplu, maar niets is minder waard. Wanneer de paraplu wordt ingeklapt zal de binnenzijde over de buitenzijde vallen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de paraplu opvalt tussen alle andere paraplu, maar het voorkomt ook dat alles nat wordt van het regenwater dat nog op de paraplu ligt. Bovendien is de paraplu voorzien van een platte bovenzijde, waardoor u deze gewoon op de grond kunt neerleggen en het regenwater van de paraplu kan afdruipen. Zo is het opvallende design van de paraplu niet alleen erg leuk, maar ook functioneel.

Paraplu bedrukkenFunctioneel en windproof

De paraplu is voorzien van nog meer praktische eigenschappen, zoals de klittenbandsluiting en fijne handgreep. Daarnaast heeft de paraplu een dubbele laag. In dit geval is dat de zwarte bovenlaag en de gekleurde onderlaag. Tussen de boven en onderlaag ziet wat extra ruimte. Daarnaast is de onderlaag voorzien van luchtgaatjes. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat de wind er simpel gezegd doorheen kan waaien. Hierdoor is de paraplu Reverse bestand tegen lichte windstoten. Met deze opvallende paraplu hoeft u dus niet meer bang te zijn dat de paraplu omklapt bij hevige regenbuien.

Subtiele details

Uiteindelijk zit het allemaal in de details van de paraplu. Belangrijke eigenschappen zijn hierin de platte bovenzijde, de luchtgaatjes in de onderlaag en het strakke design. Het subtiele kleuraccent van de onderlaag zorgt ook voor een unieke uitstraling. Wanneer u de paraplu in dezelfde kleur als de onderlaag laat bedrukken is het net alsof de paraplu er altijd zo uit heeft moeten zien. De paraplu krijgt hierdoor een professionele uitstraling waar u als organisatie graag mee geassocieerd wilt worden.

Naast de paraplu Reverse zijn er nog talloze andere paraplu’s met elk unieke eigenschappen. Neem een kijkje in het assortiment paraplu’s en laat u inspireren. Ook nieuwsgierig naar alle andere nieuwe relatiegeschenken. Bekijk de nieuwe collectie online of breng een bezoek aan één van onze showrooms.

Back to top