In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Met deze 3 tips haalt u alles uit de vakantieperiode

De zomervakantie komt er weer aan en veel van uw relaties zullen dan met vakantie gaan. Maar de zomervakantie hoeft niet te betekenen, dat u niet meer in beeld bent. U kunt nog altijd werken aan uw naamsbekendheid. Sterker nog dit is dé periode om dat te doen. Wij geven u 3 tips om op te vallen tijdens de vakantie met uw bedrijfsnaam en/of logo.

Diverse strandartikelen om op te vallen op vakantieStrandbal bedrukken

Een dagje aan het strand kan tijdens de vakantie natuurlijk niet ontbreken. Strandartikelen zijn daardoor perfect om in te zetten als promotieartikel. De bedrukte strandbal mag bijvoorbeeld niet ontbreken tijdens een uitstapje aan zee. Een strandbal valt al snel in het oog en heeft een groot drukvlak voor uw logo en/of tekst. Daarom is het de perfecte promotiemateriaal voor op vakantie! Hetzelfde geldt voor de andere strandtopper, de bedrukte frisbee. Maar ook met de andere opvallende strandartikelen kunt u het gewenste resultaat bereiken. Denk bijvoorbeeld aan strandlakens, waaiers en beachball sets.

Trolley bedrukkenDiverse tassen voor op vakantie

Als u op vakantie gaat is er één ding dat u altijd nodig heeft, een trolley. De trolley is handig voor een weekendje weg of citytrip, maar komt ook tijdens verre reizen goed van pas. De voorzijde van de trolley kunt u laten bedrukken met logo of met uw bedrijfsnaam. De bedrukte trolley brengt uw bedrijf naar alle hoeken van de wereld.

Ook compacte tassen voor dagelijks gebruik zijn perfect om in te zetten tijdens de vakantieperiode. Denk bijvoorbeeld aan koeltassen bedrukt met uw logo en/of tekst. Zo is de koeltas Sixpack erg compact en biedt deze ruimte voor zes blikjes van 330 ml. Het is ideaal om mee te nemen tijdens het vissen of om bij een bezoekje aan het strand te kunnen genieten van heerlijk koude blikjes fris of bier. Het is natuurlijk ook mogelijk om in deze koeltas een lunch of etenswaren als chocolade of fruit koel te houden.

Diverse sportartikelen voor in de vakantieBidon bedrukken

De vakantie is natuurlijk niet voor iedereen een luiervakantie. Er zijn genoeg fanatiekelingen die de vakantie gebruiken om goed te sporten. Voor deze mensen zijn er tal van sportartikelen die u kunt inzetten als relatiegeschenk in de zomer. Denk bijvoorbeeld aan badmintonsets, voetballen, springtouwen en nog veel meer. Tijdens het sporten moet er uiteraard ook veel gedronken worden, zeker in de zomer. Een bidon met opdruk is dan ook een perfect relatiegeschenk om weg te geven. Een leuke bidon om weg te geven is de Champion Bidon. Deze bidon kunt u helemaal zelf samenstellen en u kunt deze geheel rondom laten bedrukken worden tot 4 kleuren met UV inkt.

Zoekt u naast deze leuke vakantie artikelen nog meer zomerse relatiegeschenken? Laat u verrassen op onze webshop of neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. Bezoek ook gerust onze showroom in Tiel of Rotterdam.

Back to top