In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Marketingmiddelen 2.0: sla altijd twee vliegen in één klap

Think-outside-the-box, een levensmotto voor veel ondernemers en marketeers. Wanneer het gaat om de keuze van marketingmiddelen wordt er toch vaak in traditionele media gedacht. Maar wist u dat diverse relatiegeschenken multi-inzetbaar zijn en daardoor ook een bijzondere twist geven aan traditionele media. In dit artikel zetten wij 3 “innovatieve” relatiegeschenk marketingmiddelen op een rijtje.

Flyer 2.0Banner pen bedrukken

Een flyer is een zeer efficiënt marketingmiddel, omdat je hier vrij veel informatie op kwijt kunt en deze selectief kan verspreiden. Hierdoor komt de juiste informatie altijd bij de juiste persoon terecht. Helaas is een flyer een item dat na het lezen snel in de papierbak verdwijnt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een bedrukte pen. Deze wordt lang bewaard en gaat maar liefst door zeven verschillende handen.

Met de banner pen profiteert u van het beste van beide werelden. De promotionele pen is namelijk voorzien van een uitneembare banner waar u alle informatie op kunt drukken die u normaal op een flyer zou drukken. Daarbij blijft de banner pen langer bewaard dan een flyer. Ook wordt de bedrukte pen ook vaak gebruikt, waardoor uw boodschap herhaaldelijk in beeld komt.

VR brilEen kijkje achter de schermen

Open dagen zijn effectieve evenementen om uw klanten en relaties een kijkje achter de schermen te geven. Tegenwoordig worden er ook steeds meer bedrijfsvideo’s verspreid via bijvoorbeeld YouTube, waardoor men op een leuke manier kennis kan maken met het bedrijf.

Ook deze twee middelen kunt u perfect met elkaar combineren met virtual reality door middel van een VR bril. Hierdoor kan de klant alles digitaal bekijken, zoals op een YouTube video, maar voelt het wel alsof ze er écht aanwezig zijn.

Lopend billboardT-shirt bedrukken

Een grote reclame mast, abri’s etc. zijn massamedia die een grote bijdrage kunnen leveren op uw naamsbekendheid. Maar wist u dat u hetzelfde effect kunt creëren tegen lagere kosten? Ga bijvoorbeeld voor een lopend billboard, door merkambassadeurs te voorzien van een bedrukt t-shirt, een polo of een jas. Zij zullen het zeker leuk vinden uw kleding met logo te dragen zeker wanneer deze ook zijn voorzien van een leuke afbeelding of tekst. Het oog van iedere voorbijganger zal op het t-shirt vallen waardoor uw bereik extra groot wordt.

Niet alleen de geschenken hierboven, maar in het hele assortiment vindt u talloze geschenken die een grote impact kunnen achterlaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het volledige assortiment of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Back to top