In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Koffers pakken? Dit zijn de laatste trends

Reizen is helemaal hip. Er gaat geen dag voorbij of de social media tijdlijnen staan weer vol met prachtige bestemmingen en unieke locaties van over de hele wereld. In tijden van social media is het voor de reiziger steeds belangrijker om een originele uitstraling te hebben. Dit zie je vaak terug in paspoorthoesjes, trolleys etc. Deze items zijn het visitekaartje geworden van de reizigers. Wij geven u de laatste trends in één van deze items, namelijk koffers en trolleys.

Personalisering met naamKoffer bedrukken

Zoals al eerder naar voren kwam, zijn de reisartikelen steeds vaker een visitekaartje van de reiziger. Ook de trolley is een persoonlijk item geworden dat ze iedere vakantie graag op social media delen met vrienden, familie en alle hun volgers. En wat is er nou persoonlijker dan een naam? Veel trolleys zijn voorzien van een metalen plaat die perfect gegraveerd kan worden met een naam. Of laat deze, om in de social media wereld te blijven, graveren met een persoonlijk hashtag of een leuke quote waar u als reiziger voor staat.

Opvallende digitale print

Digitale print is één van de populairste druktechnieken wanneer het gaat om personaliseren. Met deze druktechniek is het mogelijk om de bedrukking letterlijk als een foto op het artikel te drukken. Hierdoor geniet u van volle kleuren en een egaal design. Met digitale print kunt u alle kanten op, waardoor het voor de reiziger nog gemakkelijker wordt om deze naar zijn of haar wens te laten bedrukken. Laat bijvoorbeeld de koffer bedrukken met leuke vakantiefoto’s, een leuke quote, of een persoonlijk beeld. U kunt het zo gek nog niet bedenken.

Koffers bedrukken door middel van digitale print is alleen mogelijk op aanvraag. Wij raden u aan om even contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Gebruiksgemak

Een uniek en persoonlijk design is natuurlijk leuk, maar uiteindelijk draait alles om gebruiksgemak. Geen enkele reiziger houdt ervan om met de koffers rond te zuilen. De meeste trolleys zijn standaard voorzien van een uittrekbaar handgreep en vier zwenkwieltjes, waardoor u gemakkelijk door de gangen van een luchthaven kunt wandelen.

Koffer met TSA slotVoor reizen richting Amerika is het belangrijk om een koffer met TSA slot in bezit te hebben. Bij deze bestemming worden de koffers gecontroleerd door het TSA (Transportation Security Administration). Met het TSA slot hoeven zij het slot niet te forceren, maar kunnen zij uw bagage gewoon openen zonder het slot te beschadigen. Zo bent u er zeker van dat uw bagage na afloop gewoon weer veilig opgeborgen zit.

Persoonlijk advies

Wilt u meer weten over de trend in reisartikelen of wenst u een persoonlijk advies over de bedrukking. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Back to top