In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Kent u Bobble al? Wij vertellen u alle ins en outs

Bobble relatiegeschenkDe Bobble is een stijlvolle drinkfles die op een zeer straffe manier het drinkwater lekkerder maakt. Met de Bobble doet u relaties en milieu een groot plezier. In dit blogbericht zullen wij u alle ins en outs vertellen over de Bobble. Na het lezen van dit artikel zult u zien dat u met deze eenvoudige en stijlvolle drinkfles veel kunt betekenen voor mens en milieu.

Praktisch en functioneel

Bobble kent verschillende drinkflessen die elk even functioneel zijn. De herbruikbare flessen zijn voorzien van een ingenieuze koolstoffilter waardoor het water wordt gefilterd terwijl u drinkt. Het chloor wordt uit het water gefilterd en de smaak van het water wordt verbeterd. Dankzij de Carry cap is deze gemakkelijk mee te nemen aan bijvoorbeeld een tas of broekriem. Ideaal tijdens het sporten of een dagje uit. Om het allemaal nog wat makkelijker te maken, is de Bobble ook nog vaatwasmachinebestendig!

Bobble relatiegeschenkTrendy design

De Bobble drinkflessen hebben een licht transparant design, maar zijn tegelijkertijd ook erg speels dankzij de gekleurde details, zoals de filter. Ook de ontwerper van de Bobble fles, Karim, geeft aan hoe belangrijk het simpele design van de Bobble is.

“The brilliance of bobble is that it is totally universal, meeting global consumer needs – staying hydrated, saving money and the planet, and great design.”

De Bobble is gemaakt van duurzaam licht knijpbaar Tritan® materiaal en de subtiele ronde vormen zijn helemaal van nu. Ook de siliconen band bij de Bobble Classic en Bobble Carry Cap zorgt voor een extra sportieve look.

Water met een smaakje?Bobble relatiegeschenk

Het is helemaal van nu om het ‘simpele kraanwater’ een extra boost te geven door er zelf fruit en kruiden aan toe te voegen. De Bobble Infuse is hier dé perfecte drinkfles voor. De opening van de Bobble is groot genoeg om stukken fruit en ijsblokjes toe te voegen. Dankzij de filterhouder zullen de stukken fruit nooit in de weg zitten tijdens het drinken. U kunt eindeloos variëren met fruit en kruiden. Geniet deze zomer bijvoorbeeld van een fris en gezond drankje met kiwi en limoen.

Voor iedere relatie een unieke Bobble

Ook bij het personaliseren kan er bij de Bobble eindeloos gevarieerd worden. De Bobble Classic en Carry Cap worden op de siliconen band bedrukt, maar de drinkflessen kunnen ook zonder siliconen band geleverd worden. 

De Bobble Infuse is stijlvol, praktisch en kan zelfs per stuk gepersonliseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met de namen van uw relaties. Dat is niet alleen leuk om de krijgen, maar ook leuk om te geven. De trendy Bobble met personalisatie zal namelijk als een verrassing komen bij iedere relatie en de praktische fles zal steeds opnieuw gebruikt worden, waardoor uw naam nog meer opvalt.

Tip: Wilt u nog een extra boodschap toevoegen? Bij Bobble drinkflessen heeft namelijk de mogelijkheid om een custom made kaartje in de Bobble te steken, waardoor uw relatiegeschenk een extra lading krijgt.

Zo ziet u dat de Bobble niet alleen goed is voor het milieu, maar ook past binnen de huidige trends en levert een bijdrage aan uw naamsbekendheid. Een mooi alternatief voor alle plastic waterflessen, waarmee u niet alleen de aarde bespaard, maar ook uw budget.

Back to top