In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Investeren voor de toekomst tijdens de solden

De wintersolden zijn weer begonnen. Een groot aanbod relatiegeschenken gaat met megakortingen de deur uit. Door de ruime keuze ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. In dit blogbericht zullen we de musthave artikelen voor 2016 uitzoeken. Bovendien staan deze artikelen ook in de solden. Dat is nog eens slim inkopen.

Praktische pennen

Pennen blijven altijd het nummer 1 promotieartikel. Tijdens de solden zijn de promotiepennen al verkrijgbaar vanaf € 0,08 per stuk. De keuze is bovendien enorm. U kunt kiezen voor de slanke en kleurrijk balpen Twist, de opvallende balpen Metallica of voor de moderne pen Turn. Laat de pennen bedrukken met uw logo en geef weg aan klanten tijdens een beurs, een open dag of een bezoek aan de showroom. Zo profiteert u altijd van tastbaar bereik. U heeft al 1000 bedrukte pennen voor € 233,50!

Smartphone gadgets

Gadgets voor de smartphone blijven ook in 2016 nog één van de leukste en meest gewaardeerde weggevers. In de solden vindt u diverse praktische gadgets. De telefoonstandaard is een erg compact en praktisch artikel en doen het zeer goed als promotieartikel. Ook de cablewinders zijn onmisbare gadgets om in de tas te hebben. Hiermee voorkomt u dat kabels van oordopjes in de knoop gaan. De smartphone gadgets worden veel gebruikt, waardoor het bereik nog groter wordt dan eerder werd verwacht. U heeft al 250 bedrukte cablewinders voor € 123,50!

Met het oog op het voorjaar

Denk alvast vooruit en investeer nu in leuke relatiegeschenken voor de lente. Nu koopt u heel voordelig vochtige doekjes, petten en tuinlampen op zonne-energie. Zo heeft u al 200 Vochtige doekjeshouders voor slechts € 131,50 inclusief opdruk van uw logo en/of tekst.
Ook voor het EK voetbal kunt u nu alvast een goede investering doen. Denk bijvoorbeeld aan de balpen Shooter. Deze is nu afgeprijsd van € 0,79 voor € 0,28 per stuk.

Nog meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje in het volledige solden assortiment.
 

Back to top