In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Inspiratie opdoen tijdens de horecashow

HorecashowDe horecabranche is een dynamische branche waar veel waardering voor getoond wordt. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar iedereen doet er samen alles aan om de klanten tevreden te stellen. Bij de aankomst of het vertrek is het altijd leuk om de klant een leuk presentje mee te geven. Wees hierin origineel en laat u inspireren tijdens de horecaschow in Luik.

Voor iedereen die zich actief bezig houdt in de horecabranche staan wij van 25 tot 27 september in de Halles des Foires van Luik. Dit is dé 3-daagse vakbeurs voor horeca en voeding. Tijdens de horecashow kunt u diverse collega’s uit het vak ontmoeten en genieten van demo’s, wedstrijden, proeverijen en nog veel meer.

Ook op onze stand kunt u zich laten inspireren. Wij presenteren u de top relatiegeschenken voor de horecabranche en zullen u verrassen met nieuwe artikelen volgens de laatste trends. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies op maat. Wij zullen samen met u bekijken wat u doelstelling is en hier passende relatiegeschenken voor adviseren.

De horecashow wordt één groot culinair feest waar bezoekers en exposanten van zullen genieten. Met een bezoek aan de horecashow zult u gegarandeerd vertrekken met leuke, innovatieve en originele ideeën voor uw eigen ondernemen.

Laat u ook culinair verwennen. Wij zien u graag terug op onze stand!

 
Back to top