In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Hoe wij de straten van Rotterdam verwarmden – [must-see video]

Enkele weken geleden hebben onze collega's in Nederland in het mooie Rotterdam warmte en liefde mogen verspreiden. Op deze grijze winterdag brachten zij kleur aan voorbijgangers. Een prachtig gebaar in deze tijd van romantiek. Bij jong en oud werd er een glimlach op het gezicht getoverd en de reacties waren onbetaalbaar. Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Bekijk dan snel de video.


Hartverwarmende weggevertjes

Het verspreiden van warmte en liefde werd niet alleen overbracht via onze plezante en spontane collega's, maar ook door middel van een origineel weggevertje. De voorbijgangers werden verrast met een unieke hartvormige handwarmer. Wanneer de metalen clip in de pad werd omgebogen wordt de warmtepad hard en warm. Een aangename verrassing, waarmee direct de aandacht van de ontvanger getrokken werd.

Het mooie was dat naast het hartverwarmende boodschap ook direct het logo in beeld kwam. Hierdoor was het niet alleen een sympathiek gebaar, maar ook een perfect marketingmiddel om naamsbekendheid mee te verhogen. Een win-win situatie waarmee u de harten van uw doelgroep kan veroveren.

Wilt u meer weten over de actie of wilt u weten wat relatiegeschenken voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en laat u inspireren.

Back to top