In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Hoe bereikt u uw thuiswerkend personeel met de kerst?

Hoewel we nog genieten van de nazomer, moeten we ook langzaamaan weer nadenken over het juiste kerstgeschenk voor ons personeel. Kerstpakketten uitdelen tijdens een kerstborrel zit er hoogstwaarschijnlijk in verband met Covid-19 niet in. Maar wat kunnen we dan wel doen om toch voor die gezellige kerstsfeer te zorgen op afstand. Wij geven u maar al te graag tips.

Wijnen, Wijnen, WijnenWijngeschenk

Geen kerstborrel zonder wijn. Of het nu met z’n allen op kantoor is of, zoals dit jaar waarschijnlijk het geval, intiem met kleine groep thuis, een goed glas wijn zorgt altijd voor de juiste sfeer. Een wijngeschenk is al jaren één van de populairste geschenken om weg te geven. Dit jaar is dat niet anders. Verras uw medewerkers met een luxe wijnkist, dat u niet alleen met uw eigen logo kan laten bedrukken, maar ook met de namen van de medewerkers en een persoonlijke boodschap. Dat is nog eens een schot in de roos waarmee u deze kerst extra speciaal maakt.

Vrolijke kerstgeschenken voor een glimlach

Een glimlach lijkt iets kleins, maar heeft een zeer grote betekenis. Wanneer u een kerstgeschenk uitzoekt, kies dan een geschenk waarvan u weet dat u een glimlach kan toveren op het gezicht van je relaties. Dit kan alleen wanneer u kiest voor een persoonlijk geschenk dat precies past bij de ontvanger. Daarnaast is het mogelijk om deze geschenk van een persoonlijke boodschap te voorzien. Diverse relatiegeschenken zijn op naam te personaliseren. Hiermee komt u al een heel eind. Laat bijvoorbeeld een vrolijke kerstknuffel bedrukken met de namen van uw relaties of kies voor een warm kaarsje met bedrukking van een persoonlijke kerstwens.

Stroopwafel relatiegeschenkPrikkel de zintuigen

Onze zintuigen helpen ons prikkels op te nemen. Het is het startpunt voor iedere beleving en daarom perfect om in het achterhoofd te houden bij het kiezen van uw kerstgeschenk. Denk bijvoorbeeld aan het schenken van een nostalgisch geschenk, zoals de stroopwafels in blik. Bij het zien van de Hollandse Delfsblauwe blik zullen de ontvangers terugdenken aan ‘die vakantie in ons buurland.’ Bij het ruiken van de geur zullen zij denken aan versgebakken koekjes bij de bakker. En bij het proeven van de stroopwafels zullen ze denken aan het bedrijf dat hun dit heerlijke geschenk cadeau heeft gegeven. Dit is hoe u wilt dat uw doelgroep het kerstgeschenk ontvangt en jouw naam zal onthouden. Met een geschenk dat de zintuigen prikkelt wordt de impact extra groot.

Uw kerstgeschenken thuisbezorgd op de thuisadressen van uw medewerkers

Een relatiegeschenk uitzoeken is één ding, maar nu moeten ze ook nog naar uw relaties gestuurd worden. Dit nemen we maar al te graag voor u uit handen. Bij de bestelling van uw relatiegeschenken kunt u aangeven of u van deze service gebruik wilt maken. U hoeft enkel nog een adressenlijst op te sturen en wij zorgen ervoor dat uw relatiegeschenken bedrukt en bezorgd worden bij uw relaties. Dat is alweer één kerststress minder!

Back to top