In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Help je klant de tuin in te gaan met deze 5 gereedschappen

Tuingereedschap bedrukkenWe gaan weer met z’n allen de tuin in. De één gaat heerlijk ontspannen in een hangmat, terwijl de ander een gezellige barbecue plant met alle relaties. Is uw tuin al klaar voor de zomer? Wij zetten speciaal voor u 5 relatiegeschenken op een rijtje die u dit voorjaar zullen helpen met het zomerklaar maken van uw tuin.

Tuinset Garden voor jong en oud

De tuinset Garden is speciaal voor de relaties met groene vingers. De 2-delige set bestaat uit handschoenen en een praktische kniekussen. Zo wordt het planten van bloemen en andere planten nog gemakkelijker en vooral comfortabeler.

Willen de kinderen ook graag meehelpen? Met de 3-delige tuingereedschapset kunnen zij het hele voorjaar uitleven. Bovendien zijn deze tuinsets al leverbaar vanaf slechts € 1,45 per stuk.

Timmermanspotlood: klein, subtiel, maar cruciaal

Potlood bedrukkenHet is steeds vaker terug te zien dat men leuke ‘Do It Yourself’ projecten uitvoeren in de tuin. Een goot tuinproject, zoals een houten bankje of een overkapping , kan niet gestart worden zonder een goede bouwtekening. Met één streep van de timmermanspotlood kunt u van start gaan. Een klein, subtiel, maar vooral cruciaal artikel bij iedere tuinproject.

Even bij schijnen met de hoofdlamp

Een project in de tuin kan al heel snel veel tijd in beslag nemen. Voor u het weet is de zon onder en bent u nog hard aan het werk. Met de hoofdlamp kunt u altijd gemakkelijk bij schijnen terwijl u uw handen vrij houdt voor het harde werk. Een praktisch en vooral heel nuttig artikel voor in de tuin.

Onmisbare BidonsBidon bedrukken

Een bidon is uiteraard geen tuingereedschap, maar is wel onmisbaar bij het werken in de tuin. Vaak zit u in de volle zon en is het belangrijk dat u blijft drinken om uitdroging te voorkomen. Door een bidon bij de hand te houden zult u dit niet snel vergeten. U blijft drinken en houdt uw eigen gezondheid op pijl terwijl u werkt.

Zonnebril

Ook de zonnebril is een praktisch geschenk voor tuinwerkers. Bescherm uw ogen ten allen tijden tegen UV stralingen. U kunt altijd een zonnebril kiezen die precies bij uw past, dankzij de verschillende stijlen en kleuren in het assortiment. De zonnebril Simpleton heeft een kleurrijk accent en is bovendien voorzien van UV 400 bescherming. Lees meer over UV beschermende zonnebrillen.

Tuingereedschap bedrukkenMet deze artikelen kan iedere relatie, met en zonder groene vingers, aan de slag gaan in de tuin. Vaak zijn kleine aanpassingen al genoeg om uw tuin een vernieuwde uitstraling te geven. Weet u nog niet zeker welke tuingereedschap u uw relaties cadeau wilt doen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

 

Back to top