In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Geschenken die de gezondheid van uw relaties bevorderen

Bijna alles in de wereld is te koop, behalve een goede gezondheid. Gezondheid is iets wat niet in bedragen is uit te drukken; koester als u en uw geliefden gezond zijn! Uw gezondheid is kostbaar en iets waarmee u zuinig om moet gaan. Veel mensen proberen hun lichaam gezond te houden door te sporten, voedzaam te eten en door bijvoorbeeld niet te roken en drinken. Op de werkvloer is deze gezonde instelling ook belangrijk. Wie goed in z’n vel zit, presteert vaak ook beter. Daarom geven we u graag tips over relatiegeschenken die de gezondheid bevorderen.

Anti-stress hartStressbal bedrukken

Stress is de grootse ‘ziekmeld veroorzaker’ in het werkleven. Eén op de drie gevallen van ziekteverzuim wordt namelijk veroorzaakt door te veel stress. Er wordt steeds meer verwacht van werknemers en agenda’s zitten soms overvol. Vaak nemen mensen hun werk zelfs mee naar huis. Hierdoor wordt het nemen van rust helaas overgeslagen. Schenk daarom uw relaties een anti-stress hart. Zo kunnen zij tijdens drukke dagen altijd terugvallen op deze kneedbal en alle spanningen hierin kwijt.

Badjas bedrukkenBadjas Palace

Na een drukke werkweek duurt een weekend bijkomen vaak veel te kort. In het weekend moeten er namelijk ook klusjes gebeuren, zoals het huishouden, tuinieren en de wekelijkse boodschappen. Het is daarom van belang om een momentje in te lassen waarbij u helemaal tot rust komt, zoals bij het lezen van een goed boek met een kop thee. De badjas Palace is dan een ideaal relatiegeschenk. De badjas is heerlijk zacht en perfect om te dragen tijdens het weekend. Zo helpt u uw relaties bij het hebben van een ontspannen weekend!

Stappenteller WalkStappenteller bedrukken

Werkt u op kantoor? Dan beweegt u tijdens het werk waarschijnlijk veel te weinig. Kantoormedewerkers die de hele dag zitten, verbranden namelijk evenveel calorieën als iemand die slaapt. Dat is dus alles behalve veel. Motiveer uw relaties daarom met een stappenteller om regelmatig even op te staan, de benen te strekken en in de pauze eventueel een blokje om te doen. Met een stappenteller worden uw relaties en personeel gemotiveerd om vaker te lopen. Dit omdat de stappen de hele dag door worden bijgehouden. Naast dat het fysiek goed is voor de mens, draagt het ook bij aan de mentale fitheid. Mensen die af en toe even wandelen, ervaren minder snel het bekende vier uur dipje!

Uiteraard hebben wij op onze website nog veel meer gezondheid relatiegeschenken. Heeft u vragen of specifieke verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken graag met u mee.

Back to top