In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Gadget van de maand: Lenzenset Smart

Het vakantieseizoen gaat van start. Men doet de zonnebril op en vertrekt naar een warm oord in Europa of verder. Tijdens de vakantie worden de mooiste herinneringen vastgelegd. Uiteraard worden de vakantiekiekjes direct gedeeld via social media. Gelukkig kunt u met de meeste smartphones nu ook professionele foto’s maken, helemaal met de gadget van de maand: de lenzenset Smart!

Wat is de lenzenset Smart?Lenzenset bedrukken

Veel mensen zullen nooit van een lenzenset voor smartphones gehoord. Jammer, want hier kunt u de mooiste foto’s mee maken. De set bevat twee lenzen, een fisheye lens en een groothoeklens. Daarnaast is de set voorzien van een clip waar u de lenzen op kunt vastschroeven. De clip plaatst u weer op de cameralens van uw smartphone en u bent klaar voor een professionele fotosessie.

De fisheye lens – ins and outs

De fisheye lens is een objectief met een beeldhoek van 180°. Zij hebben een korte brandpuntafstand en een extreem grote beeldhoek. Hierdoor kunt u alles wat u links en recht van het objectief ziet in beeld op één foto krijgen en dat zorgt voor een uniek en origineel effect.

Lenzenset bedrukkenFoto’s die met een fisheye lens zijn gemaakt trekken gelijk de aandacht, want door de perspectiefvertekening ziet een foto er heel ander uit dan normaal. Zo wordt iets dat dichtbij staat een stuk groter en iets dat verder weg staat een stuk kleiner. Hierdoor komt een foto van de Eiffeltoren of een druk bezocht festival er ineens heel anders uit te zien.

De groothoeklens – ins and outs

De groothoeklens is, zoals de naam al zegt, een objectief met een grote beeldhoek. Dit houdt in dat je extra veel van de omgeving in beeld kan krijgen. Hierdoor is de groothoeklens perfect voor het fotograferen van landschappen en architectuur. Erg leuk wanneer u een cultureel stedentripje hebt gepland of het volledige strand op de foto wilt hebben.

Met deze twee lenzen komt u er wel! En kunnen uw relaties niet alleen hun social media volposten met unieke foto’s, maar krijgt ook de vakantie fotoboek een originele uitstraling. De lenzen en clip worden geleverd in een cassette, maar de set is ook uigerust met een handig zakje. Hierdoor kunnen de lenzen nog eenvoudiger meegenomen worden op reis of naar een leuke festival.

Bent u benieuwd welke gadgets nog meer handig zijn om mee te nemen op vakantie? Neem een kijkje in ons assortiment outdoor relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

 

Back to top