In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Gadget van de maand: fietslampjes voor de donkere dagen

Fietslamp bedrukkenDe winter is in aantocht, het kwik buiten daalt razendsnel en de klok is alweer een uur achteruit gezet. Hierdoor wordt het buiten in de avond sneller donker en vermindert de zichtbaarheid drastisch. Voor het fietsend verkeer is dit niet wenselijk en is het goed zichtbaar zijn van belang. Dit verkleint de kans op ongelukken en is het daardoor veiliger voor iedereen. Om deze reden benoemen wij de fietslampjes als ‘gadget van de maand’. Zo kunnen al uw partners en relaties deze winter weer veilig de straat op!

Fietslampjes bedrukken

De fietslampjes worden aangeboden in een set van twee, een fel wit en rood lampje. De één kan geplaatst worden aan de voorkant van de fiets en de ander uiteraard aan de achterkant. Daarnaast zijn de lampjes voorzien van twee standen: vast of knipperen. Het leuke aan de set is dat ze verpakt zijn in handige cassette welke bedrukt kan worden. Denk hierbij aan een mooie bedrukking van uw bedrijfsnaam en/of logo. Zo wordt het een ideaal product om weg te geven als relatiegeschenk. Aangezien iedereen wel gebruik maakt van fietslampjes, zal u uw relaties en partners hiermee zot maken, met name in deze tijd van het jaar!

Telefoonhouder bedruken

Veiligheid op de fiets

Zoals eerder gezegd zorgt het gebruik van fietslampjes voor een goede zichtbaarheid. Dit neemt met zich mee dat de veiligheid wordt vergroot en dus minder ongelukken. Naast fietsverlichting zijn er tevens andere producten welke zorgen voor veiligheid op de fiets. Bij ieder is intussen wel bekend dat het gebruik van een smartphone op de fiets, gevaarlijk kan zijn. Toch zijn er veel mensen die graag een fietstocht fietsen en gebruiken hiervoor de telefoon als navigatie. Hiervoor is de Telefoonhouder Bike een goede uitkomst. Deze is zowel veilig als stevig. Daarnaast zorgt tevens een goed werkende fietsbel voor meer veiligheid op de fiets. Beide producten kunnen bedrukt worden met uw mooie bedrijfslogo en dus uitstekend dienen als relatiegeschenk. 

Regels voor het voeren van fietsverlichting

Behalve verstandig is het natuurlijk ook verplicht om juiste fietsverlichting te gebruiken. Omdat het niet altijd duidelijk is wat nou wel/niet mag wij de regels voor u op een rijtje gezet. De regels voor fietsverlichting zijn als volgt:

  • Iedere fiets dient in het donker en bij slecht zicht een voor- en achterlicht te hebben en te gebruiken.
  • De fiets moet voorzien zijn van reflectoren op de trappers, wielen en achterkant van de fiets.
  • De voorlamp moet wit of geel licht geven, het achterlicht dient rood licht te geven.
  • Indien de fiets twee voorwielen heeft, dienen beide wielen voorzien te zijn van een lamp.
  • Tot slot: fietslampjes mogen ook vastgemaakt worden aan het bovenlichaam (niet aan het hoofd of ledematen).

Zoals u ziet zijn er best wat regels waaraan u als fietser dient te houden. Wees slim en zorg dat zowel u als uw relaties worden voorzien van juiste fietslampjes!

Fietsgadgets zoals fietslampjes zijn dus een uitstekend relatiegeschenk, met name omdat u deze kunt laten bedrukken. Bent u op zoek naar een ander geschikt relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op. Wij kijken dan graag met u mee om een zo passend mogelijk relatiegeschenk te vinden!

Back to top