In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Gadget van de maand: 21-delige gereedschapsset

Iedereen heeft het wel eens nodig om iets in of rondom het huis te repareren: gereedschap. Gereedschap is vaak duur en sommige apparaten en schroevendraaiers worden slechts enkele keren gebruikt. Hierdoor komt het vaak voor dat er gereedschap wordt geleend van anderen, om eenmalig iets te repareren. Voor de doe-het-zelver is een gereedschapsset dan ook een perfect relatiegeschenk! Daarom is de 21-delige gereedschapsset deze keer gadget van de maand! Lees verder om de mogelijkheden van verschillende gereedschap te ontdekken.

Gereedschapsset 21-deligGereedschap bedrukken

Iedereen moet thuis wel eens iets kleins repareren, of sommigen zijn ambitieus en klussen graag zelf in huis. Hiervoor is het handig om een klein assortiment aan basisgereedschap in huis te hebben. Deze 21-delige gereedschapsset is een geschikt relatiegeschenk voor de doe-het-zelf klussers! De set heeft 20 verschillende soorten bitjes en een houder. De inhoud is verpakt in een handige en compacte kunststof cassette met transparante deksel. Ook beschikt de cassette over een handige ophangoog, zodat de set aan uw kleding bevestigd kan worden. De set kunt u uiteraard laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere gewenste bedrukking. Zo geeft u het relatiegeschenk een persoonlijke touch.

Gereedschapset bedrukkenGereedschapsset Pro 21-delig

De gereedschapsset Pro 21-delig is net iets uitgebreider dan de normale 21-delige set. Ondanks dat de set compact verpakt is, beschikt het over veel soorten tools. De cassette bevat onder andere een schroevendraaier met negen verschillende soorten bitjes, een tang, een meetlint van één meter lang, een metalen hamer en vier moersleutels. Deze super handige set bevat dus alle praktische soorten gereedschap en is tegelijkertijd zeer compact. Het is dus niet alleen een handig relatiegeschenk, maar ook eenvoudig op te bergen in uw kast. Een win-winsituatie dus!

Los gereedschap

Naast gereedschapssets hebben we uiteraard hebben ook los gereedschap om te geven als relatiegeschenk. Denk hierbij aan hamers, vouwmeters en hobbymessen. Alle artikelen zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo en/of -naam, waarmee het relatiegeschenk beter aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en -imago.

Bent u op zoek naar iets anders om uw relaties te schenken, maar weet u niet precies wat geschikt is? Bekijk dan ons assortiment in originele relatiegeschenken. Dit is een verzameling van onze meest unieke relatiegeschenken, zodat u extra opvalt met uw bedrijf. Bent u op zoek naar iets wat net specifieker is of heeft u vragen over bepaalde producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met de zoektocht naar het meest geschikte relatiegeschenk!

Back to top