In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Festivals organiseren? Vergeet deze weggevertjes niet

Het festivalseizoen is weer begonnen en dit jaar mogen we eindelijk weer op volle toeren. Dan wilt u ook graag alles uit de kast halen om uw festival of feest zo goed mogelijk neer te zetten. Naast locatie, artiesten en aankleding, zijn ook de weggevertjes voor uw festival extra belangrijk. Met deze weggevertjes realiseert ue namelijk het grootste bereik bij uw doelgroep en fans. Ook zorgt het voor een professionele uitstraling van uw festival, waardoor u terugkerende bezoekers krijgt. De meest populaire weggevertjes laten we u hier zien.

Tokens en herbruikbare bekertjesTokens bedrukken

Wat is een festival zonder drankje? De bar is een belangrijk onderdeel van een goed feest. Hiervoor kunt u verschillende artikelen gebruiken. Te beginnen met tokens. Om de cashflow op een festival veilig en duidelijk te houden zijn tokens een perfecte uitkomst. Deze tokens kunnen bedrukt worden met uw eigen design, waardoor de stijl en identiteit van uw festival perfect tot zijn recht komt.

Daarnaast kunt u voor uw festival ook herbruikbare bekers laten bedrukken. Hiermee laat u uzelf niet alleen van uw professionele kant zien, maar levert u ook gelijk een bijdrage aan een beter milieu. Op de herbruikbare bekers kunt u een vorm van statiegeld zetten, waardoor het plastic afval op deze feesten wordt verminderd.

Polsbandje bedrukkenPolsbandjes

Bij festivals draait het om de bezoekers en die wilt u op een goed feest natuurlijk iets leuks meegeven. Bedrukte polsbandjes zijn hier perfect voor. Dit relatief goedkope geschenk kunt u naar wens laten bedrukken en is inzetbaar voor een brede doelgroep. Bovendien is het een geschenk dat nog lang door de ontvanger bewaard en gebruikt wordt. Hiermee is het een leuke herinnering aan uw festival en een prefect marketingmiddel voor uw organisatie.

Tip: zet ook de papieren polsbandjes voor herkenbaarheid van uw doelgroep op het feest.

T-shirts en caps

Een ander onmisbaar marketingmiddel op festivals is bedrukt textiel. Met name t-shirts en caps zijn populaire weggevers op festivals. Ze worden vaak ingezet als merchandise, waarbij het festivallogo (soms in combinatie met een leuke tekst of quote) groot op de shirts worden gebruikt. De sfeer en huisstijl van het feest komen volledig terug op de shirts en hiermee zijn het leuke herinneringen wat de doelgroep graag wilt hebben.

De bedrukte shirts zijn ook perfect inzetbaar als werkkleding voor de festivalcrew. Hiermee is uw personeel direct herkenbaar en zorgt u voor een professionele uitstraling van uw feest.Festival weggevertje

Tip: laat ook de datum van uw festival op de t-shirts bedrukken, zodat het een blijvende herinnering is voor uw fans.

Bekijk alle festival weggevertjes in onze speciale selectie en laat u verrassen door het brede aanbod.

Back to top