In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Een zakelijk cadeau geven dat exclusiviteit uitstraalt? 3 voorbeelden

Schrijfmap bedrukkenVoor het eindejaar willen wij graag extra uitpakken met het bedanken van medewerkers en relaties. Dit kan uiteraard niet met een klein cadeautje of een simpele weggever. Het eindejaarsgeschenk moet iets origineels en unieks uitstralen. Een luxe relatiegeschenk is dan ook niet weg te denken tijdens deze periode. Maar welk relatiegeschenk straalt nou echt luxe en exclusiviteit uit? Wij zetten drie voorbeelden voor u op een rijtje.

Gepersonaliseerde schrijfmappen

De schrijfmappen zijn er in allerlei stijlen, maar elk even exclusief als de ander. De vele varianten zorgen voor een ruime keuze, waardoor u altijd voor een passende schrijfmap kunt uitkiezen. De meeste schrijfmappen kunnen bedrukt worden met uw logo en/of tekst. Maar er zijn ook een aantal schrijfmappen voorzien van een metalen plaatje waardoor wij deze ook kunnen graveren en zelfs kunnen personaliseren met de namen van uw relaties. De gravering op de schrijfmappen zorgt gegarandeerd voor een exclusieve en elegante uitstraling.

Complete WijnsetsWijnset bedrukken

De wijnsets mogen uiteraard niet aan dit rijtje ontbreken. Een fles wijn is altijd een goed geschenk om weg te geven, maar in combinatie met een geschenkkist maakt u dit exclusieve geschenk helemaal compleet. Of u nu opzoek bent naar iets moderns of klassieks, in het brede assortiment vindt u altijd een passende wijnkist.

Geen zin om zelf de juiste wijn uit te kiezen en dan ook nog een eens een passende wijngeschenkkist te vinden? Ga dan maar lekker achterover leunen, want u kunt nu ook kiezen voor een complete wijnset.

Hierbij kiest u zelf tussen een fruitige Merlot of een volle Sauvignon Blanc in combinatie met een luxe wijngeschenkkist of een houten kist inclusief wijnglazen. Door de volledige sets te bestellen als eindejaarsgeschenk, hoeft u zich het rest van jaar ook nergens meer druk over te maken.

Tip: Laat de wijnflessen ook voorzien van een gepersonaliseerd etiket voor een professionele en exclusieve uitstraling.

Paraplu bedrukken

Traditionele paraplu’s

Een paraplu is een veel gebruikt artikel in België. De traditionele paraplu’s hebben vaak een strakke en luxe uitstraling. De exclusiviteit zit vaak in de details van de paraplu. Denk bijvoorbeeld aan de strak metalen baleinen, de drukknop voor automatisch open en sluiten en de comfortabele handvat.

Naast deze subtiele details is vaak ook de kleur een belangrijk element. Zo zijn de meeste paraplu’s in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor u altijd een passende kleur voor bij uw relaties kunt uitkiezen.

Tip: De stormparaplu’s van Senz hebben een moderne uitstraling waardoor deze zeer geschikt is voor een jongere doelgroep, maar ook goed kan worden ingezet als zakelijk geschenk.

Het leuke aan deze drie geschenktips is dat ze allemaal bedrukt of gegraveerd kunnen worden met uw eigen logo en/of originele tekst. Hierdoor krijgen de exclusieve geschenken net dat extraatje dat uw relatie zeker zal waarderen. Bent u opzoek naar nog meer tips voor het eindejaar? Bekijk dan onze speciale eindejaarpagina voor nog meer inspiratie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top