In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Een typisch paasgeschenk geven aan uw partners? Wij geven u 4 voorbeelden

PaasgeschenkenPasen, de tijd van chocolade, eieren zoeken en… precies, paasgeschenken! Spreek uw waardering uit naar uw trouwe partners en relaties met een persoonlijk paasgeschenk. Heeft u even geen inspiratie? Laat ons u dan helpen aan de hand van deze 4 voorbeelden.

1. Senz smart stormparaplu

Langzaam maar zeker krabbelt de temperatuur weer wat op. Helaas blijft het voorlopig nog wel veel regenen en waaien. Een ideale oplossing, in de vorm van een relatiegeschenk, is dan ook de stormparaplu. Deze slimme paraplu draait automatisch naar de ideale positie ten opzichte van de wind toe. De paraplu klapt niet binnenstebuiten en is daarnaast ook bestand tegen windstoten tot wel 80 km/h!

2. De “stokbroodpen”

Stokbroodpen Bedrukken

Bent u het slechte weer juist helemaal zat? Wellicht is de “stokbroodpen” dan een goed alternatief. Deze grappige en opvallende pen heeft, zoals de naam al doet vermoeden, het uiterlijk van een stokbrood. Met nog een paar maanden te gaan tot de zomervakantie begint, brengt u uw relaties en partners met deze pen alvast in de vakantiestemming. Bij het zien van uw pen wanen zij zich al geheel in de sfeer van zon, zee en de geur van verse baguettes van de plaatselijke Franse bakker.

3. De katoenen shopper

Naast het feit dat een katoenen shopper erg duurzaam is, zorgt het landelijke verbod op plastic tasjes ervoor dat dit een uitermate nuttig en veelgebruikt geschenk is. Daarbij zijn deze tassen ook een steeds vaker terugkerend item binnen het hedendaagse straatbeeld. Voorzie dit relatiegeschenk daarom van bedrukking met uw bedrijfs- of merknaam en de tas is direct een opvallend promotiemiddel! 

4. Kookwekker Egg

Wat voor geschenk past er nu beter bij Pasen dan een echte “Egg kookwekker”? Deze kookwekker blijft een handig hulpmiddel in iedere keuken en ieder huishouden. De wekker heeft een looptijd van maximaal 60 minuten en optimaal gebruiksgemak. Op die manier hoeft niemand meer, wat tijd betreft, een culinair hoogstandje in de soep te laten lopen.

Zoals u ziet zijn er tal van mogelijkheden voor een passend en attent paasgeschenk. Wellicht nog belangrijker dan het geschenk zelf, is de boodschap erachter. 
Heeft u ondanks het lezen van dit artikel geen geschikt geschenk kunnen vinden of wilt u simpelweg meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij samen met u een geschikt geschenk vinden. Wij wensen u alvast veel plezier met het geven en ontvangen van uw paasgeschenken.
 

Back to top