In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Een gezonde lunch om mee te nemen naar het werk? Wij geven u 3 tips

De lunch is één van de belangrijkste maaltijden op een dag. De lunch geeft u net dat beetje energie voor de rest van de middag. Daarom wordt er, als alternatief voor de nog steeds populaire boterham, veel vaker gezocht naar een gezonde en gevarieerde lunch. Wij geven u drie zalige tips voor gezonde en vooral makkelijk te bereiden lunches om mee te nemen naar het werk.

Yoghurt bowlOntbijtbeker

Alle foodliefhebbers op instagram hebben het erover, de yoghurt bowl. Dit trendy ontbijtje wordt wereldwijd genuttigd en wint steeds meer aan populariteit. De yoghurt bowl bestaat uit een basis van yoghurt, soms gemixt met superfood ingrediënten als chia- en lijnzaad. Daarnaast bevat de yoghurt bowl een topping naar keuze. Vaak is dit een variatie van granola, vers fruit, cocao nibs of kokos rasp.

De yoghurt bowls worden vaak geserveerd, zoals de naam het al zegt, in een kom. Maar wanneer u de heerlijke yoghurt maaltijd mee wilt nemen naar het werk, komt u ook weg met een Ontbijtmok Duo. In de beker kunt u uw yoghurt stoppen en uw topping kan in de deksel gestopt worden. Zo kunt u tijdens de lunch gemakkelijk u eigen yoghurt bowl maken.

Salade variaties

Een salade is ook een gezonde maaltijd waarbij u eindeloos kan variëren. Met behulp van een saladebak is deze ook gemakkelijk mee te nemen naam het werk. Doordat de bakken zijn voorzien van een apart sausbakje, blijft u salade altijd goed vers.

Saladebak bedrukkenNaast een salade op slabasis kunt u ook kiezen voor een leuke twist door bijvoorbeeld een pastasalade klaar te maken. Ook kunt u er een goed vullende en zeer gezonde salade van maken door een basis van quinoa, couscous, of aardappels te kiezen. Met de saladebakken kunt u eindeloos variëren.

Tip: voor een kleinere lunch kunt u ook kiezen voor een compacte salade beker.

Een warme hap

De lunch is vaak een energiebooster voor de rest van de dag. Veel meer mensen nuttigen tijdens de lunch dan ook een evenwichtige warme hap. Een soepje is een redelijk eenvoudig voor te bereiden maaltijd en is bovendien gemakkelijk mee te nemen in een magnetron beker.  De soepen kunnen vaak al een dag op voorhand gemaakt worden en kunt u een portie klaarleggen in uw magnetron beker. Op het werk hoeft u deze alleen maar op te warmen en klaar is uw warme hap.

Benieuwd naar andere handige artikelen waar u een gezonde lunch in mee kunt nemen? Bekijk ons assortiment lunchtrommels en laat u verrassen.

Back to top