In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Een gadget als relatiegeschenk, waar moet u aan denken?

Een relatiegeschenk is hét middel om uw zakelijke contacten mee te onderhouden of uw medewerkers een blijk van waardering te geven. Deze presentjes kunnen luxe en duur zijn, maar vaak is dit niet eens nodig. Er zijn genoeg leuke relatiegeschenken die goedkoop zijn en tevens leuk en attentvol. Een gadget is zeer geschikt als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een beurs of open dag waar u kleine gadgets aan gasten kunt uitdelen. Aan wat voor soort gadgets moet u dan zoal denken? Lees dit artikel om erachter te komen.

Fidget spinnerFidget spinner bedrukken

Niemand kan er meer omheen, zelfs volwassenen niet: fidget spinners zijn overal. Dit eenvoudige speeltje is oorspronkelijk uitgevonden voor kinderen die snel afgeleid zijn en moeilijk stil kunnen zitten. Echter is dit doorgegroeid naar een wereldwijde rage. Zowel jonge als oudere mensen vermaken zich met deze spinners. Waardoor het een perfecte gadget maakt om weg te geven. Wilt u dit soort gadgets bedrukken met uw bedrijfslogo? Dit is mogelijk en absoluut raadzaam; zo geeft u de gadget een uniek uiterlijk.

Powerbank bedrukkenPowerbank Cilinder

U kent het vast wel, aan het einde van de dag is de batterij van uw smartphone alweer leeg. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, vooral als u nog moet bellen. Een powerbank is in dat geval dé perfecte uitkomst. Laad ‘m op voordat u uw huis verlaat en u heeft nooit meer te maken met lege devices! Bij Van Helden hebben we verschillende powerbanks om als gadget weg te geven, zoals Powerbank Cilinder. Deze variant is niet duur en laadt uw apparaten snel weer opnieuw op. Deze powerbank bedrukken met uw bedrijfslogo is uiteraard mogelijk. Zo wordt uw bedrijf nóg herkenbaarder bij uw doelgroep!

Oordopjes MusiPlugOordopjes bedrukken

Een vereiste van een gadget is het kleine formaat. Gadgets worden namelijk vaak uitgedeeld op beurzen en open dagen. Pocket-formaat items zijn dus van belang zodat gasten deze zo mee kunnen nemen in hun tas. Daarnaast moeten dit producten zijn die ook daadwerkelijk gebruikt worden. Oordopjes om muziek mee te luisteren zijn altijd handig om te hebben. Oordopjes MusiPlug zijn daarom een geschikt relatiegeschenk. Met deze oordopjes kunt u van uw muziek genieten, bijvoorbeeld in de trein of tijdens werk.

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken? Bekijk dan eens ons diverse online aanbod. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? U kunt dan gerust contact met ons opnemen. We helpen u dan graag verder!

Back to top