In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Deze 5 promotieartikelen zijn onmisbaar op een beurs

Wanneer u deel neemt aan een beurs weet u dat dit dé perfecte mogelijkheid is om uw doelgroep face-to-face aan te spreken. In een ontspannen sfeer kunt u de meteen alles over uw product of dienst vertellen. Hierbij wilt u natuurlijk een blijvende indruk achterlaten. Het bepalen van een heldere doelstelling en het kiezen van de juiste promotiemiddelen zijn hierbij het meest belangrijk. Wij geven u voor iedere doelstelling praktische tips.

Om uw doelstelling te bereiken kunnen promotiemiddelen ideaal ingezet worden.
Denk bijvoorbeeld eens aan deze ideeën:


Nodig vooraf uit uw relaties per postBeursartikelen

In de envelop kunt u een leuk promotieartikel toevoegen. Deze kunt u dan laten bedrukken met uw logo, een leuke uitnodigingskreet, de datum van de beurs en uiteraard uw standnummer.

Een actie kan zijn dat uw klanten bij het tonen van het ontvangen promotiemiddel nog een leuke verrassing krijgt. Stuur ze bijvoorbeeld op voorhand een bedrukte pen op en schenk de ze op de beurs een bijbehorende notitieboekje cadeau.

Bezoekers aantrekken

Communiceer duidelijk om de beurs dat als men tijdens de beurs bijvoorbeeld een aanvraag doet of bestelling plaatst gratis een mooi cadeau ontvangt. Hierbij moet u vooral denken aan de luxe relatieschenken, zoals bedrukte sporttassen, paraplu’s of trolleys. Wanneer u deze geschenken laat bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam blijft u ook lang na de beurs onder de aandacht.

Leads verzamelen

Wilt u zoveel mogelijk adressen verzamelen om deze na de beurs na te bellen, een leuke actie per e-mail te sturen of langs te gaan voor een persoonlijk gesprek? Beloon uw bezoekers dan wanneer zij het adres achterlaten met een bedrukte gadget. Wanneer u ze dan opnieuw benaderd zal deze leuke attentie er zeker voor zorgen dat zij direct een positief gevoel bij uw merk.

Onze experts hebben deze promotieartikelen bekroond tot beurstoppers:

Notitieboekje bedrukkenPennen

Bedrukte pennen als promotieartikelen zijn nog altijd het meest populaire relatiegeschenk, zo ook voor op een beurs. Doordat de pen klein, licht en goedkoop is kunt u er makkelijk voor van uitgeven en is deze ook zeer geschikt om toe te voegen aan een postmailing.

Tassen

Promotietassen zijn één van de meest gebruikte artikelen. Het is een nuttig geschenk dat ook op de beurs zeer van pas komt, bijvoorbeeld om flyers en brochures in te stoppen. Binnen no-time zullen ook andere bezoekers aan uw stand staan voor de handige tas.

Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn briljante promotieartikelen. Het is klein en compact, waardoor het door iedereen gemakkelijk meegenomen kan worden. Na ontvangst wordt de sleutelhanger bedrukt met uw logo aan de sleutelbos van de ontvanger gehangen, waadoor uw naam altijd terug komt. Zo blijft u ook na de beurs nog lang onder de aandacht bij uw relaties.

NotitieboekjesPowerbank bedrukken

Wanneer u een bedrukt notitieboekje weggeeft op een beurs zit u altijd goed. Want wie gebruikt er nou geen notitieboekje? Met dit geschenk kunt u alle kanten op. Kies voor een vrolijke notitieboekje met gekleurde memoblaadjes of kies voor eco-notitieboekjes waarmee u ook uw MVO gedachte mee kunt bevestigen.

Powerbanks

Multimedia gadgets worden ook steeds populairder als weggever op beurzen. De powerbank is met kop en schouders het meest populair. Deze gadget wordt door jong en oud gebruikt. Met de bedrukte powerbank kunt u dan ook een brede doelgroep aanspreken.

Nog meer inspiratie opdoen voor uw beurs? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top