In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De verhalenvertellers onder duurzame relatiegeschenken

Sam werd tijdens zijn vakantie in Zuid-Afrika geconfronteerd met het wereldwijde probleem van analfabetisme. Daar moest iets aan veranderd worden, dacht Sam en voor we het wisten werd Correctbook geboren. Sam is samen met veel andere ondernemers een verhalenverteller, die de wereld wilt verbeteren met unieke producten die ingezet kunnen worden als relatiegeschenk. Benieuwd naar deze verhalenvertellers? In dit artikel lichten wij ze allemaal uit.

Eindeloos schrijven met CorrectbookCorrectbook bedrukken

Het verhaal van Correctbook begon bij de reis van Sam naar Zuid-Afrika. Tijdens deze reis zag hij dat veel kinderen niet naar school konden of dat wel konden, maar er niet genoeg lesmateriaal beschikbaar was. Dat moest anders kunnen, dacht deze wereldverbeteraar. Eenmaal terug in Nederland bedacht Sam Correctbook, een notitieboekje met uitwisbare pagina’s dat keer op keer gebruikt kan worden. Dit helpt niet alleen het terugdringen van papierproductie, maar het zorgt ervoor dat u altijd juist schrijfmateriaal tot uw beschikking hebt. Inmiddels is dit notitieboekje ook een populaire weggever in ons land en zijn er al 54.800 kinderen in ontwikkelingsgebieden met een Correctbook Schrijfset.

Lees meer over Correctbook ►

Kristalhelder water met DopperDopper bedrukken

Na het succes in Nederland is Dopper ook een merk dat al enige tijd in het straatbeeld van ons land te vinden is. Een mooi teken, want dat betekent dat de boodschap van Dopper wordt verspreid. In 2009 raakte oprichter en eigenaar Everaarts geshockeerd na het zien van een documentaire over plastic afval in de oceanen. De ondernemer zette een ontwerpwedstrijd uit en hieruit werd Reddot award winnaar Dopper geboren. Dit iconische flesje helpt bij het terugdringen van PET flesjes en verhoogd de bewustwording met betrekking tot plastic afval en het belang van schoon water.

Lees meer over Dopper ►

Stimuleer het gebruik van kraanwater met Join the PipeJoin the Pipe bedrukken

In 2005 werd in Nederland Join the Pipe opgericht door Geraldo Vallen. Hij werkte destijds in de reclamewereld  en samen met een kraanwaterbedrijf bedacht hij Join the Pipe. Een merk dat niet alleen de plastic soep helpt verminderen, maar ook educatie biedt om men bewust te maken van dit probleem en het belang van het drinken van kraanwater. Inmiddels zijn er al verschillende watertappunten aangelegd en zijn er verschillende onderwijsprogramma’s opgezet voor binnen en buitenland.

Lees meer over Join the Pipe ►

Wordt u ook een verhalenverteller en wereldverbeteraar?

Wilt u uzelf ook aan dit lijstje van Helden toevoegen? Denk dan bewust na over het probleem dat u wilt oplossen en maak dit bekend door de inzet van duurzame relatiegeschenken en promotiemateriaal. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en hebben in ons brede assortiment altijd wel een geschenk dat bij u en uw boodschap past.

Back to top