In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De leukste promotie sleutelhangers voor World Emoji Day

17 juli is een bijzondere dag voor de online generatie. Het is vandaag namelijk World Emoji Day. Emoji’s worden al jarenlang op verschillende manieren gebruikt. Zo werd er in 1948 een masterclass “hoe maak je emoticons met een typmachine’ gepubliceerd in een populair technische magazine en werd in 2001 het officiële smiley woordenboek online gelanceerd als “de geboorte van een universele taal.” Tegenwoordig worden de Emoji’s op allerlei verschillende manieren ingezet. Zo ook in ons promotiemateriaal. Wij zetten de leukste Emoji sleutelhangers op een rij.

Sleutelhanger SmileSleutelhanger Smile bedrukken

De wereldberoemde Smiley werd ooit bedacht door de CEO van The Smiley Company, Nicolas Laufrani. Tegenwoordig bestaan er ca. 3.700 verschillende smiley’s. Hoewel de Emoji dat huilt van het lachen de meest gebruikte Emoji is, blijft het originele lachende poppetje toch het meest herkenbaar. In de vorm van een Smile sleutelhanger is het dan een vrolijk geschenk om cadeau te geven. De gele kleur staat gelijk aan blijdschap en daar kunt u nu als organisatie uw naam aan verbinden door de sleutelhanger te laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst.

3-in-1 sleutelhanger bedrukkenSleutelhanger Smile met flesopener

Hoewel het gele lachende poppetje het altijd goed doet, zijn er ook genoeg andere leuke varianten van de smiley waarmee u uw relaties kunt verrassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de 3-in-1 sleutelhanger die ook functioneert als telefoonhouder en flessenopener. Als u goed kijkt zult u zien dat de flesopener een lachend gezichtje is. Dat is ook wat er op het gezicht van uw relaties zal verschijnen wanneer u ze dit geschenk overhandigd.

Sleutelhanger DuimSleutelhanger Duim bedrukken

Emoji’s bestaan tegenwoordig niet meer alleen uit gezichtsuitdrukkingen. Via de verschillende kanalen kunt u ook communiceren met Emoji’s in de vorm van fruit, bloemen, lichaamsdelen etc. Zo is de opstekende duim één van de populairdere Emoji op gebied van lichaamsdelen. Dit heeft het duimpje voornamelijk te danken aan de ‘Like’ functie op Facebook. De sleutelhanger Duim is dan ook een origineel geschenk waarmee u kunt laten zien dat u iets leuk vindt. Bijvoorbeeld bij de introductie van een campagne of bij de lancering van een nieuw product.

Custom made sleutelhanger

Passen deze Emoji’s toch niet helemaal bij de boodschap die u wilt uitdragen? Met de custom made sleutelhanger kunt u alle Emoji’s in een sleutelhanger vorm laten maken. U kunt zelfs een hele eigen Emoji ontwikkelen en deze als custom made sleutelhanger uit laten voeren. Met uw eigen ontwikkelende sleutelhanger kunt u uw relaties extra goed verrassen. World Emoji Day is daar de perfecte dag voor!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Duik in ons assortiment weggevertjes of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top