In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De leukste paasgeschenken op een rij

Op zondag 16 en maandag 17 april aanstaande is het weer Pasen. Van origine is dit een Christelijk feest waarbij wordt gevierd dat Jezus uit de dood is opgestaan. Doorgaans wordt dit in België op een minder religieuze manier gevierd. Het is met name een dag van samenzijn met de familie, waarbij veel eten en chocoladepaaseitjes komen kijken. Maar ook in het bedrijfsleven wordt Pasen gevierd. Althans, er wordt aandacht aan besteed. Want veel mensen hebben positieve associaties bij Pasen. Waarom zou u daar als bedrijf niet op inspelen? Hieronder benoemen we daarom enkele leuke paasgeschenken!

Luxe kookwekker eiKookwekker bedrukken

Tijdens Pasen worden er zot veel eieren gegeten; van chocoladepaaseieren tot zelf geschilderde kippeneieren. Ook is een gekookt ei de standaard tijdens het Paasontbijt. Een kookwekker is daarom geen overbodige luxe en een passend relatiegeschenk voor de Paasdagen. Naast de functie kookwekker is het een plezante bijkomstigheid dat de wekker de vorm heeft van een ei. Kortom: een origineel paasgeschenk met een knipoog!

Picknickmand bedrukkenPicknickmand Willow

Brunchen en lunchen wordt in België tijdens Pasen veelvuldig gedaan. Soms slooft men zich thuis uit in de keuken, maar ook gaat men tijdens Pasen geregeld buiten de deur eten. Dit kan natuurlijk in een restaurant, maar tijdens zalig lenteweer kan dit ook buiten in de natuur! Een picknickmand is daarom een uitstekend Paas-proof relatiegeschenk. De tweepersoons mand is gevuld met twee roestvrijstalen besteksetjes bestaande uit een lepel, mes en vork. Daarnaast bevat de mand twee keramiek borden en bekers. De picknickmand is tevens beschikbaar in een 4-persoons uitvoering. 

Tuinset GardenTuinset bedrukken

Voor veel mensen is tuinieren een fijne bezigheidstherapie - buiten zalig in de zon bezig zijn en uzelf afsluiten van de buitenwereld. Deze mensen geven we groot gelijk! Want wat is plezanter dan buiten doorbrengen in de tuin? Daarom is deze tuinset een leuk relatiegeschenk welke past bij Pasen. Naast het zomerklaar maken van de tuin, zijn de bijgevoegde handschoenen handig voor het verstoppen van de paaseieren. Want zonder paaseierenzoektocht is Pasen niet compleet.

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk dat past bij Pasen, of bent u op zoek naar een algemener relatiegeschenk? Bekijk dan ons online aanbod in relatiegeschenken. Wij bieden ook de mogelijkheid om relatiegeschenken met logo te leveren. Zo is uw relatiegeschenk uniek en past het bij uw bedrijfsidentiteit. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u graag verder!

Back to top