In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De kou staat voor de deur! 3 tips bij het bedrukken van truien

Siberische kou, hevige sneeuwval, ijzige wind? Wie weet wat deze winter allemaal voor ons in petto heeft. Eén ding is zeker, met een bedrukte trui wordt de winterse kou wat dragelijker. Verras uw relaties en collega’s daarom met een heerlijke warme trui bedrukt met uw logo. Niet alleen leuk voor de winter, maar ook leuk om weg te geven tijdens bijvoorbeeld een evenement als Warme Truien Dag. Speciaal voor u zetten wij in dit item drie belangrijke tips voor het bedrukken van truien op een rijtje.

Modellen en materialenHoodie bedrukken

Bij de keuze van een warme trui hoeft u zich niet alleen te beperken tot een eenvoudige trui, u kunt ook kiezen voor een stoere hoodie of een warm vest. Het type trui is ook afhankelijk van de doelgroep en doel van uw actie. Wilt u zich bijvoorbeeld richten op een jongere doelgroep, kies dan voor een trui met een jeugdige uitstraling, zoals een bedrukte hoodie.

Ook het materiaal is erg van belang voor uw keuze. Ook hier is het uiteindelijke doel van de trui erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld na over de omstandigheden waarin de trui gebruikt gaat worden. Wilt u de bedrukte truien bijvoorbeeld inzetten voor een promotionele actie, dan is een lichtgewicht trui vaak al voldoende. Wordt de trui ingezet als werkkleding, kies dan voor een wat zwaardere kwaliteit waardoor de trui extra lang mee gaat.

Trui bedrukkenDe kleur

De kleur van de trui is erg afhankelijk van uw huisstijl en de gewenste bedrukking. De meeste truien zijn in allerlei kleuren leverbaar, waardoor er vaak een kleur tussen zit dat aansluit bij uw huisstijl. Hierdoor creëert u een professionele look voor uw collega’s, dat niet alleen door hen maar ook door uw klanten gezien wordt. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een trui in een neutrale kleur. Deze kunt u dan laten bedrukken in uw eigen PMS kleuren.

Kortom, u dient zicht bij de kleurkeuze van uw trui enkel af te vragen welke kleur het beste contrast geeft met uw gekozen bedrukkingskleur en sluit dit aan bij mijn huisstijl.

De boodschap

Over de bedrukking gesproken, niet alleen de kleur maar ook de boodschap is erg belangrijk. Bij het kiezen van uw boodschap dient u vooral aan de leesbaarheid te denken. Daarnaast is het ook belangrijk om af te wegen welke informatie relevant is op een trui. Zo is de trui minder geschikt om bijvoorbeeld adresgegevens op te laten drukken, terwijl een telefoonnummer vaak wel leesbaarder is.

De truien zijn voorzien van verschillende drukvlakken en drukformaten. Zo is de bedrukking op de borst vaak wat kleiner, maar erg geschikt voor bijvoorbeeld een opdruk van uw logo. De drukvlak op de rug is weer erg groot en zeer geschikt voor een slogan of websitevermelding.

Persoonlijk adviesTrui bedrukken

Wanneer u bovenstaande punten heb doorlopen, kunt u er zeker van zijn dat u een bedrukte trui ontvangt, dat volledig bij u aansluit. Uiteraard ontvangt u ook altijd een digitale drukproef om te zien of de bedrukte trui aan uw wensen voldoet.

Bent u er nog niet helemaal uit of wenst u hulp bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top