In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De 5 leukste relatiegeschenken voor de winter

De winter is een leuk moment om uw relaties te verrassen met een warm relatiegeschenk. In het winterse assortiment heeft u zo veel keuze uit een veelzijdigheid van artikelen dat wij heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zetten wij speciaal voor u de vijf leukste relatiegeschenken voor de winter op een rij.

IJskrabber met handschoenIJskrabber met handschoen bedrukken

Een bedrukte ijskrabber is tijdens de winter een handige gadget om in de auto te hebben liggen. Het is daarom ook één van de populairste weggevertjes van het najaar. De ijskrabber met handschoen geeft net wat meer luxe aan dit geschenk. Met deze ijskrabber blijft u hand lekker warm terwijl u de ijskoude frost van uw ruiten haalt.

Tip: bekijk ook de ijskrabber met fleece handschoen voor een extra warm en zacht gevoel.

Warmte pad bedrukkenWarmte pad

Tijdens de winter kan een ijzige wind al snel zorgen voor koude handen en rode vingers. De warmte pad is een handige gadget waarmee u dit kunt voorkomen. De warmte pad is gevuld met een gel dat hard en warm wordt wanneer u het metalen plaatje aan de binnenzijde breekt. Hiermee kunt u gemakkelijk uw handen opwarmen.

Wanneer de pad weer is afgekoeld kunt u deze in kokend water leggen waardoor deze weer vloeibaar wordt en opnieuw gebruikt kan worden.

Handschoenset Smart

Een ander geschenk dat zorgt voor warme handen is de handschoenset Smart. Tijdens de koude wintermaanden draagt iedereen handschoenen om de handen goed warm te houden. De handschoenset Smart is speciaal voorzien van een ander stofje in de duim, wijs en middelvinger, zodat het nog steeds mogelijk is om een touchscreen te bedienen. Zo kunnen uw relaties nog steeds gebruik maken van hun smartphone terwijl de handen toch lekker warm blijven.

Giftset GlobalGiftset Global bedrukken

Bij het vierde artikel zoeken we verder in de warmte. Met de giftset Global verwarmt u uw relaties ook van binnenuit. De giftset bestaat uit een thermosfles en twee thermosbekers, waarmee u zo op ieder moment kunt genieten van een warm kopje koffie of thee.

Bedrukte thermosflessen zijn al jarenlang geliefde geschenken voor de winter. Waarom zou u ze niet in kunnen zetten als relatiegeschenk? Helemaal wanneer u de thermosflessen kunt laten bedrukken of graveren met uw eigen logo en/of tekst.

Lippenbalsem bedrukkenLippenbalsem met pepermunt

Schralen lippen is een veelvoorkomend probleem tijdens de winter. De lippenbalsem met bedrukking  is daardoor een uitstekend geschenk om cadeau te geven aan uw relatie.  Met name tijdens bijvoorbeeld een ski vakantie is de lippenbalsem met pepermunt een leuke gadget om uit te delen. Deze zorgt niet alleen voor goede lipverzorging, maar ook voor verfrissing tussen het sporten door.

Benieuwd naar nog meer geschenken voor de winter? Neem een kijkje bij al onze winter relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top