In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

De 3 leukste geschenken om weg te geven aan kinderen

Bij het geven van relatiegeschenken denkt u wellicht gauw aan zakenpartners, klanten en collega’s, maar ook kinderen zijn vaak ontvangers van relatiegeschenken. Met name bij de kinderopvang, op scholen en tijdens trainingen worden de kindergeschenken weggegeven. Daarnaast is het ook leuk om een leuk extraatje aan de kinderen te geven wanneer hun ouders iets aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan een origineel cadeau bij de boeking van een vakantie. Wij zetten in dit blog item de leukste geschenken voor kinderen op een rijtje.

Kleurpotloden en tekenspullenTekenschort bedrukken

Als er één bezigheid is waar u ieder kind blij mee kunt maken, dan is dat wel tekenen. Daarom zijn de tekenartikelen ook zo immens populair als relatiegeschenk. Ook is het aanbod in tekenartikelen zeer divers, waardoor uw alle kanten op kunt. Naast bijvoorbeeld het bedrukken van kleurpotloden kunt u er ook voor kiezen om complete tekensets weg te geven.

In een restaurant is het bijvoorbeeld erg leuk om de keukenschort met kleurplaat en stiften weg te geven. U legt hiermee gelijk een linkje met uw onderneming en zorgt bovendien voor een leuke bezigheid voor de kinderen.

Knuffel bedrukkenKnuffels

De zachte knuffels zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar worden zelfs goed ontvangen door volwassenen. Bij het kiezen van de juiste knuffel kunt u rekening houden met verschillende aspecten, bijvoorbeeld het doel en moment van actie. Wanneer u bijvoorbeeld een leuk cadeautje wilt weggeven tijden Koningsdag, kunt u kiezen voor een leeuwen knuffel. Deze pluche leeuw past precies bij het feestelijke moment en is daardoor een blijvende herinnering voor jong en oud.

SpellensetsSpellenset bedrukken

De bedrukte spellensets zijn met name op scholen populaire geschenken om weg te geven. Omdat de spellensets door meerdere kinderen gebruikt kunnen worden, maakt u hiermee niet één kind maar een hele klas blij! Daarnaast leren kinderen hiermee ook samenspelen en delen. Erg mooi om hier uw naam aan te koppelen door de spellenset met uw logo of tekst te laten bedrukken.

Uiteraard hebben wij naast deze drie opties nog veel meer relatiegeschenk spellen die u kunt laten bedrukken. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Back to top