In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Binnenkort een beurs? Met deze tips wordt het een succes

Wat is er nou leuker dan het nieuwe jaar te beginnen met nieuwe inspiratie. De autosalon, Batibouw en de horecabeurs, het zijn allemaal leuke en inspirerende beurzen waar u veel potentiële klanten kunt bereiken.  Staat u binnenkort ook op de expo? Wij geven u drie gouden tips waarmee uw beurs een succes wordt.

De uitnodigingNotitieblok bedrukken

Om zo veel mogelijk bezoekers naar uw stand te trekken kunt u ervoor kiezen om een uitnodiging te sturen naar potentiële klanten. Maar hoe zorgt u ervoor dat zij hierop ingaan en ook daadwerkelijk uw stand komen bezoeken? Een relatiegeschenk kan hierbij ondersteunen.

Verras uw prospects bijvoorbeeld door een incentive aan de uitnodiging toe te voegen. Een incentive zorgt ervoor dat uw mailing sneller wordt geopend en ook daadwerkelijk wordt gelezen. Dus dat is stap één. Uw uitnodiging wordt gelezen. Dan is het nu tijd voor stap twee: hoe krijgt u uw prospect naar uw stand?

Wanneer u een incentive toevoegt, kies dan voor een geschenk dat werkt als een teaser. Voeg bijvoorbeeld een bedrukte pen met logo toe aan uw mailing en vertel uw prospect dat ze op de stand een bijpassend notitieboekje met opdruk ontvangen op vertoon van de pen.

Overhemd bedrukken

Aankleding voor stand en personeel

Tijdens een beurs wordt er veel aandacht besteed aan de aankleding van de stand. Dat is natuurlijk niet gek, want met uw stand moet u opvallen. Dit is de manier om het imago van uw organisatie naar voren te brengen en bezoekers te trekken.

Wat veel bedrijven echter vergeten is dat de aankleding van uw personeel net zo belangrijk is als de aankleding van de stand zelf. Waar staat u als organisatie voor? Moet uw personeel gekleed zijn in een representatieve blouse bedrukt met uw logo of dienen zij er casual uit te zien en is een bedrukte polo precies wat bij uw organisatie past? De mogelijkheden voor promotietextiel zijn eindeloos. Maar met deze mogelijkheden komt vaak keuzestress. Wees daarom op tijd met het bestellen van uw promotietextiel en vraag onze experts om een persoonlijke advies op maat.

Een onvergetelijk weggevertjeFlesopener bedrukken

Eerder hebben we het al even gehad over een incentive. Nu zullen we moeten kijken hoe we de bezoekers die uw stand hebben bezocht ook een leuk aandenken mee kunnen geven, waardoor ze uw naam nog lang zullen blijven herinneren.

Zoals eerder aangegeven kunt u kiezen voor een aanvullend product op uw incentive, maar u kunt ook kiezen voor een weggevertje dat volledig aansluit bij uw organisatie en past bij het verhaal dat u op de beurs vertelt. Staat u bijvoorbeeld op de horecabeurs, verras uw relaties dan met een praktisch keukenartikel bedrukt met logo.

Het aanbod weggevertjes is enorm. U vindt altijd een geschenk dat precies bij uw aansluit. Uiteraard kunt u voor een persoonlijk advies op maat altijd contact met ons opnemen.

Back to top