In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Behaal altijd succes met deze 4 promotieartikelen

Door het brede aanbod in promotieartikelen zien veel ondernemers door het bomen het bos niet meer. Het perfecte promotiemiddel is afhankelijk van zoveel verschillende factoren. Toch zijn er altijd een aantal promotieartikelen die het altijd goed doen en een garantie zijn voor succes. Deze artikelen zetten wij voor u op een rijtje.

PennenPen bedrukken

De pen is waar het meer dan 50 jaar geleden mee begon en nu nog is het één van de populairste geschenken. Iedereen heeft er wel een in huis, een pen met opdruk. Een pen is ook niet zomaar een artikel dat u weg geeft een één persoon. De bedrukte pen gaat gemiddeld door 7 verschillende handen. Dat betekent dat u met dit promotieartikel meer bereik genereert dan u in eerste instantie in gedachte had.

Bovendien zijn er zoveel verschillende designs en kleuren in de markt, dat u als ondernemer altijd een pen kunt uitkiezen dat precies aansluit bij uw organisatie. Ook de bedrukking in uw eigen PMS kleuren zorgt weer voor een stukje herkenbaarheid bij de ontvanger.

Sleutelhanger bedrukkenSleutelhangers

De sleutelhangers met bedrukking worden op verschillende evenementen weggegeven. Het meest populair zijn ze op beurzen en open dagen. De sleutelhanger is een populair geschenk, doordat deze door iedere ontvanger gebruikt kan worden. Iedereen heeft wel een sleutelbos en na ontvangst wordt de sleutelhanger hier vaak direct aan gehangen. Dat zorgt ervoor dat de opdruk van uw logo of tekst bij ieder gebruik weer in beeld komt.

Tip: voor een luxe uitstraling kunt u kiezen voor een metalen sleutelhanger met gravering.

LanyardsKeycord bedrukken

De bedrukte lanyard is al jarenlang een zeer populair geschenk. Op ieder beurs of evenement wordt de keycord weggegeven. Het is een handig hulpmiddel om bijvoorbeeld een badge aan te hangen. Er gaat geen beurs, netwerkevenement of seminar voorbij zonder dat deze populaire keycord wordt uitgedeeld. Zeker als zakelijk ondernemer is het keycord een zeer geschikt en succesvol geschenk om uw naamsbekendheid mee te verhogen.

Flesopeners bedrukken Flesopeners

Wist u dat ruim 91% van de mensen heeft een relatiegeschenk in de keuken. De flesopener met opdruk is ook een functioneel en praktisch artikel dat veel gebruikt wordt door de ontvanger en daardoor ook een populair promotieartikel is. De flesopener is er in verschillende formaten en designs en gaat zo van weggevertje tot premium.

Zoals eerder aangegeven is het perfecte promotiemiddel afhankelijk van verschillende factoren, zoals doelstelling, type boodschap, doelgroep etc. Neem een kijkje in het assortiment promotieartikelen voor mee inspiratie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top