In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Back2Work: zo begint u fris en fruitig na de vakantie

Net als de after dinnerdip, bestaat het fenomeen after holiday dip. Dit zijn de eerste dagen na de vakantie, wanneer u nog verlangt naar die laatste zonovergoten dag aan de Spaanse kust met een verfrissend drankje in uw hand. Dat valt dan weer tegen wanneer u u realiseert dat u niet meer in de Spaanse zon, maar gewoon met een kop koffie in de hand op kantoor zit. Hoe u deze eerste dagen na de vakantie overleeft? Dat vertellen wij u in deze blog.

Een frisse startNotitieboek bedrukken

Rust is het toverwoord voor na de vakantie. Vermijdt de dagelijkse drukte en begin met een schone lei om zo het vakantie gevoel langer vast te houden. Neem bijvoorbeeld een dag of ochtend rustig de tijd om uw mailbox te lezen en op te schonen, zodat u met een lege mailbox een frisse start kunt maken. Andere opties om met een schone lei te beginnen, is door nieuwe kantoorartikelen aan te schaffen. Stop uw oude notitieboekje in de lade en laat een nieuw notitieboekje bedrukken die u het komende jaar weer vol kunt kladden.

Tip: kies voor een notitieboekje die u in full colour kunt laten bedrukken en laat hier een zomerse vakantiefoto op drukken, zodat u het vakantiegevoel nog langer kunt vasthouden.

Memohouder bedrukkenEen leuke reminder aan de vakantie

Uw vakantiegevoel kunt u nog langer blijven vasthouden door uzelf simpelweg te blijven herinneren aan deze leuke tijd. Vakantiefoto’s zijn hier perfect voor. Met een leuke bureaustandaard kunt u bijvoorbeeld een vakantiefoto bij u op het bureau laten staan, zodat u iedere dag weer herinnerend wordt aan deze leuke tijd.

Voedsel heeft ook de eigenschap om u weer helemaal mee te nemen naar een mooie vakantietijd. Die heerlijke paella op het strand is wellicht moeilijk te evenaren, maar u kunt wel iets soortgelijks klaarmaken en in uw bedrukte lunchbox meenemen naar het werk. Zo geniet u tijdens de lunch niet alleen van een heerlijk gerecht, maar ook van een mini flashback naar die ontspannen vakantie.

Uw zomerplaylist voor op kantoorSpeaker bedrukken

Ook muziek heeft de eigenschap om u weer helemaal terug te brengen naar een speciaal moment. Kent u dat nummer nog die u hoorde toen u lekker op het strandbedje van de zon genoot. Voeg dát nummer toe aan uw playlist en speel deze af op de bedrukte bluetooth speaker op kantoor. In de drukte van de dag brengt dit weer ontspanning met zich mee. Hiermee komt u de after holiday dip zeker door!

Benieuwd naar nog meer leuke ideeën om het vakantiegevoel vast te houden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top