In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Alle voordelen van de bedrukte powerbank op een rijtje

Tegenwoordig werkt werkelijk alles digitaal. Enerzijds is dit een leuke ontwikkeling die ons veel mogelijkheden biedt, maar anderzijds zitten hier ook haken en ogen aan. Lege mobiele apparaten zijn hiervan een voorbeeld. Een smartphone is niet alleen een telefoon, maar ook een navigatiesysteem, fotocamera, muziekspeler en opslagplaats voor je digitale leven. Gemiddeld wordt er 221 keer per dag door mensen op hun smartphone gekeken, wat verandert in het ondernemen van een actie, zoals WhatsAppen of Facebooken. Het is dus logisch dat smartphones daarom niet bijster lang mee gaan. De meeste smartphones houden het misschien net een dagje vol zonder op te laden. Daarom is back-up stroom altijd handig, zoals een powerbank. Dit is ongetwijfeld een geschikt cadeau voor al uw relaties!

Het is een praktisch cadeauPowerbank bedrukken

Een powerbank is niet alleen in theorie een leuk cadeau om te schenken, het is daadwerkelijk een praktisch cadeau. Uw relaties zullen de powerbank ongetwijfeld gebruiken als ze bijvoorbeeld een lange dag op pad zijn en tussendoor niet kunnen opladen. Zo is de powerbank Cilinder een goede basis powerbank, welke u met bedrukking kunt schenken. U kunt ‘m dus zo persoonlijk maken als u wilt!

Er zijn veel soorten powerbanks

Powerbanks worden gemaakt in allerlei soorten uitvoeringen. Natuurlijk bestaan er ook ‘gewone’ powerbanks zonder alle extra’s, maar juist die met extra toevoegingen maken het een bijzonder relatiegeschenk. Zo bestaan er handige powerbanks met radio ineen. 

Powerbank bedrukken

Daarnaast zijn er ook powerbanks met ingebouwde zaklamp en een bluetooth speaker met powerbank. Deze extra toevoegingen maken het tot een uniek relatiegeschenk wat bijzonder is om te geven, maar ook om te krijgen!

Het is een compacte gadget

Powerbanks zijn bedoeld om te allen tijde je mobiele apparaten onderweg van extra energie te voorzien. Het is dus noodzakelijk dat ze daarom klein van formaat zijn. Dit zodat ze in elke handtas passen. Het formaat is niet alleen handig voor dit doel, maar zijn hierdoor ook ideaal om uit te delen aan gasten en relaties op beurzen en andere gelegenheden. Het geeft makkelijk weg en is mede daarom een leuk en handig relatiegeschenk voor verschillende evenementen.

Bent u op zoek naar een ander geschikt relatiegeschenk? Bekijk dan online ons volledige assortiment aan verschillende soorten relatiegeschenken. Bent u toch op zoek naar iets anders of heeft u alsnog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Back to top