In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

7 ideale relatiegeschenken voor in de autobranche

Een bedrukte sleutelhanger na het behalen van het rijexamen of een verfrissend pepermuntje bij het ophalen van de auto na een onderhoudsbeurt. Dit zijn allemaal leuke geefmomenten in de autobranche waar u als ondernemer nog lang profijt van kan hebben. Wij zetten zeven leuke relatiegeschenken voor de automotive op een rij.

Mintblikje

Iedere automobilist heeft deze wel in de auto liggen. Een pepermuntje of kauwgom zorgt net voor wat extra verfrissing onderweg, vooral als er lange afstanden gereden moeten worden. Het is dan ook niet zo gek dat het mintblikje Klik één van de populairste give-away is binnen de autobranche. Maar naast het mintblikje kunt u uw relaties natuurlijk ook verblijden met ander snoepgoed, zoals kauwgom, lollies en drop.

Travelmok bedrukken

Tip: ook leuk als weggever aan kinderen, die met hun ouders meekomen naar de garage.

Reismokken

Een frisse adem is niet het enige waar u automobilisten blij mee kunt maken. Voor de vroege vogels is een zalige tas koffie, en daarmee dus ook de reismok, zeer gewenst. De classic reismok houdt de koffie goed warm en heeft een schroefdeksel met een afsluitbare opening zodat de koffie of thee tijdens het reizen niet over de rand gaat.

SleutelhangersSleutelhanger bedrukken

Een andere plezante weggever dat eigenlijk altijd weggegeven kan worden is de sleutelhanger. Deze is er in allerlei soorten en maten, waardoor u altijd voor een sleutelhanger kunt kiezen dat precies bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een metalen sleutelhanger in de vorm van een auto of voor een praktische sleutelhanger zoals de sleutelhanger met alcoholtester of een sleutelhanger met lampje.

USB car charger

Is een sleutelhanger niet helemaal het praktische geschenk dat u zoekt? Wellicht dat de USB car charger dan aan uw wensen voldoet. Dit praktische autogeschenk is bijna onmisbaar in de auto. De car charger is voorzien van een usb-poort waardoor u eenvoudig telefoons en tablets kunt opladen terwijl u rijdt. De car chargers is tevens een praktische weggever dat aan iedere doelgroep weggegeven kan worden.

Telefoonhouder bedrukkenTelefoonhouder

De telefoonhouder is ook een multimediale weggever waar u jong en oud blij mee kunt maken. De telefoonhouder is een luxer geschenk welke perfect is om weg te geven aan vaste klanten. De diversiteit aan stijlen zorgt ervoor dat u altijd het perfecte geschenk kunt vinden. De telefoonhouders zijn geschikt voor diverse toestellen en zijn vooral ideaal voor het navigeren en het afspelen van muziek.

EHBO doos Auto

De EHBO doos mag zeker niet ontbreken in de auto. Toch is menig automobilist hier niet van voorzien. Help uw relaties veilig de weg op door ze een EHBO doos cadeau te doen. De uitgebreide set met o.a. veiligheidsvest, verband en zilver isolatie folie kan bijvoorbeeld weggegeven worden bij een onderhoudsbeurt of bij aanschaf van een tweedehands auto.

IJskrabberIJskrabbers bedrukken

Zeker voor de komende tijd is de ijskrabber een leuke en vooral praktische weggever. Dit zeer gewaardeerde relatiegeschenk is een populair artikel binnen de autobranche. De ijskrabbers hebben allemaal unieke eigenschappen. Zo kunt u kiezen voor een variant met LED licht voor de donkere dagen of een variant met handschoenen voor de vroege ochtend.

Het leuke aan de automotive relatiegeschenk is dat deze als positief wordt ervaren en zorgt voor mond-tot-mond reclame, naamsbekendheid en uiteraard klantloyaliteit. Wilt u dit zelf ook ervaren? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Back to top