In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

5x zomerse inspiratie voor uw merk

Deze zomer zal niet alleen de temperatuur stijgen, maar ook uw naamsbekendheid. Hoe u dat doet? Met een goede marketingmix afgestemd op de zomer komt u een heel eind. En relatiegeschenken en promotieartikelen mogen dan zeker niet ontbreken. Wij geven u zomerse inspiraties, waarmee u het meeste uit uw merk kan halen. Lees snel verder en laat u inspireren.

1. Door een roze bril

Hoge temperaturen, een fris zeebriesje en een gekoeld drankje, dat is het ultieme zomergevoel. Ziet u uzelf al zitten in de zon met zonnebril op? Speel in op deze heerlijke zomergevoel en verras uw relaties op deze zonnige dagen met een bedrukte zonnebril. Op de pootjes van de zonnebril kunt u uw eigen logo en/of tekst plaatsen. Hiermee komt u als organisatie goed voor de dag. Met name op evenementen, zoals festivals en feesten is het een populair weggevertje.

2. Lekker in het groenBloemzaadjes bedrukken

Groen zorgt voor verkoeling en dat is in de zomer een heerlijke luxe. Help uw relaties om wat meer groen in het leven te brengen en verras ze met bedrukte zaadzakjes. De bloemzaadjes zorgen voor een leuke zomerse bezigheid en geeft uiteindelijk een prachtig resultaat.

Bovendien levert u met het schenken van deze bloemzaadjes ook een bijdrage aan een beter milieu. Met het vergroenen van ons planeet reduceren we de opwarming van de aarde en zorgen we er onder andere voor dat de zomers niet té heet worden.

3. Een balletje opgooien

In de zomer wilt u uw relaties natuurlijk niet ‘lastigvallen’ met marketinguitingen. Met behulp van relatiegeschenken kunt u wel op een leuke en unieke manier aan uw naamsbekendheid werken. Helemaal wanneer u kiest voor een zomerse weggever, zoals een bedrukte strandbal. Hiermee maakt u iedere relatie blij en zorgt u voor urenlang speelplezier in het zwembad of op het strand. En nog een voordeel, bij de drukbezochte zwembaden en stranden zal uw logo niet alleen zichtbaar zijn bij de ontvanger, maar ook bij alle omstanders.

Strandbal bedrukken4. Altijd succesvol

Zomer of geen zomer, sommige relatiegeschenken doen het heel het jaar goed. Een bedrukte pen is daar een goed voorbeeld van. De promotie pennen zijn al jarenlang een perfecte keuze voor het vergroten van je naamsbekendheid. Geef deze zomer bijvoorbeeld een bedrukte pen weg bij een zomerse puzzel of deel de pennen uit bij drukbezochte plekken om zo veel mogelijk mensen te bereiken. Hiermee valt u zeker op!

5. Buiten koken

Wat is nou een zomer zonder barbecue? Lekker buiten koken op een zonnige dag is iets wat veel mensen graag doen. Lever ook uw bijdrage aan deze leuke zomerse bezigheid en verras uw relaties met een handige BBQ tool bedrukt met logo en/of tekst. Of kies voor een origineel picknickartikel die u kunt voorzien van uw eigen opdruk. Hiermee verrast u jong en oud.

Alles voor de zomer

Met deze vijf zomertips hopen we u te inspireren, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk met zomerse promotieartikelen en geschenken. Neem een kijkje van al onze zomergeschenken of neem contact me ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top