In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

5x verkoeling voor tijdens de hittegolf

Het tropisch genieten deze zomer met temperaturen boven de 30 graden. De zalige zomerzon kan nog zo lekker zijn, het is goed om in deze tijd ook verkoeling op te zoeken. Veel mensen reizen hiervoor af naar het strand of zijn te vinden in het bos. Maar verkoeling is ook te vinden in uw eigen tuin of omgeving. Hoe u dit kunt doen om een leuke en unieke manier, dat vertellen we u in dit blogartikel.

Opvouwbare geïsoleerde blikjeshouder

Er gaat niets boven een zalig gekoeld drankje in de zomerzon. Dit zorgt voor verkoeling van binnenuit en dat kunt uw lichaam goed gebruiken in de hete zomerzon. Het nadeel is overigens wel dat de zon niet alleen u verwarmd, maar ook uw drankjes. De handige opvouwbare geïsoleerde blikjeshouder brengt hier verandering in. De blikjeshouder is geschikt voor 33cl blikjes en zorgt ervoor dat deze ook in de zon goed gekoeld blijft. Een leuk en praktisch geschenk dus om weg te geven aan uw doelgroep.

Gekoeld waterflesjeWaterfles bedrukken

Geen liefhebber van frisdrank of bier en drinkt u liever water? Dan is een goede waterfles onmisbaar. Er zijn talloze waterflessen te vinden, met elk unieke eigenschappen. Eén van onze favorieten in de zomer is de waterfles met infuser. De infuser geeft u niet alleen de mogelijkheid om het water een heerlijk smaakje te geven door hier fruit aan toe te voegen. De infuser is ook ideaal om ijsblokjes in te stoppen. Hierdoor blijft uw water extra goed gekoeld.

Waterijsje bedrukkenWaterijsjes

Een ander goed middel om uw lichaam te verkoelen zijn ijsjes. Natuurlijk is een zoete chocolade ijsje heerlijk om te eten, maar wanneer u echt verkoeling zoekt is het slim om te kiezen voor een waterijsje. De waterijsjes kunnen bedrukt worden met uw eigen tekst of logo en dat maakt het een welkome promotiemiddel voor de zomer. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. Zo verras u uw doelgroep met een welkome ijsje en werkt u tegelijkertijd aan uw naamsbekendheid.

Koelelementen

Het koelelement mag uiteraard niet in dit lijstje ontbreken. Het koelelement wordt voornamelijk gebruikt in (koel)tassen om dranken en etenswaren lang koel te houden. Maar u kunt het koelelement ook inwikkelen in een handdoek en gebruiken als koelpad. Of plaats meerdere koelelementen onder uw picknickkleed of handdoek en zorg voor een gekoeld ligbed. Met het koelelement kunnen uw relaties werkelijk alle kanten op.

Waterdichte tas dry bag

Zoekt u toch het water op? Dan is de waterdichte tas dry bag onmisbaar. Deze praktische tas is ideaal om uw belangrijke spullen in op te bergen en kan zo meegenomen worden op het water. De tas vult zich met lucht bij het sluiten, waardoor deze altijd blijft drijven. Ideaal voor een verfrissende boottocht, een actieve sup-ervaring of een relaxte dag aan het water.

Benieuwd naar nog meer zomerse relatiegeschenken? Neem een kijkje bij onze speciale selectie met zomerartikelen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top