In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

5x inspirerende geschenken voor het najaar

Heeft u het ook gemerkt? Langzaamaan nemen we afscheid van de zomer waarbij onze dagen steeds korter worden. Het najaar komt eraan. Maar niet getreurd. Het najaar brengt genoeg moois met zich mee. Denk aan de prachtige gekleurde bossen, dwarrelende bladeren, warme chocolademelk en een lading prachtige najaarsgeschenken die u in kunt zetten als promotieartikel of relatiegeschenk. Wij zetten speciaal voor u de vijf leukste relatiegeschenken voor het najaar op een rijtje.

2-in-1 fleece sjaalFleece sjaal bedrukken

Een warme sjaal of muts is toch een heerlijke accessoire om in het najaar te dragen. Terwijl het frisse briesje langs uw gezicht waait is er toch niets lekkerder dan het zachte fleece dat tegen uw lichaam aait. De 2-in-1 fleece sjaal is een onmisbaar item voor de koudere dagen. Deze cirkelvormige sjaal zit comfortabel om de nek, maar kan ook op een tweede manier gedragen worden. Door de trekkoortje aan te trekken kunt u de fleece sjaal als muts dragen. Een warme hoofddeksel dat ook de oren afdekt is een ideaal geschenk tijdens een wandeltocht in de winter.

Paraplu Reverse bedrukkenParaplu Reverse

Het weer in ons land is wisselvallig, maar de kans op en bui is in het najaar toch nog net iets groter. Gelukkig zijn er genoeg paraplu relatiegeschenken die u hiervoor beschermen. De paraplu Reverse is een moderne en trendy variant. Met deze stevige paraplu kunt u gerust door een regenbui lopen en wanneer u bij de auto aankomt kunt u de paraplu gemakkelijk inklappen terwijl u instapt. De paraplu klapt namelijk binnenstebuiten in. Zo wordt u beschermd tegen ieder spatje water.

Ook wanneer u thuis, in een winkel of restaurant aankomt is dit een perfect item om te gebruiken. Doordat de paraplu binnenstebuiten inklapt kunt u deze staande neerzetten en druppelen de regendruppels langzaam van de paraplu af.

Dopper InsulatedDopper insulated bedrukken

In het najaar worden de bedrukte waterflesjes massaal ingeruild voor bedrukte thermosflessen. De Dopper Insulated is een nieuw en trendy item waarmee u dit najaar de show steelt. De Dopper Insulated heeft het design van de Dopper Original, maar is gemaakt van RVS. Hierdoor is de Dopper te gebruiken als thermosfles dat uw drankjes tot wel 9 uur goed warm houd. De bedrukte Dopper is daardoor perfect om in te zetten tijdens een outdoor evenement. Hiermee vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, verrast u niet alleen uw relaties, maar levert u ook een bijdrage aan het verminderen van plastic afval.

Geurkaars bedrukkenGeurkaars

In de zomermaanden zijn we massaal buiten. In het najaar kiezen we er toch steeds vaker voor om warm binnen te zitten. Geurkaarsen zijn hierbij onmisbaar. Ze geven een knusse en warme sfeer en dat is een zeer uniek geschenk om uw relaties cadeau te geven. Deel de bedrukte geurkaars bijvoorbeeld uit tijdens een open dag, zodat uw bezoekers het warme gevoel dat zij tijdens de open dag hebben ervaren ook mee naar huis kunnen nemen.

FleecedekenFleece deken bedrukken

Een ander item dat ook voor een zeer warm en huiselijk gevoel zorgt zijn de fleecedekens. Deze warme zachte dekens kunt u bedrukken met uw eigen tekst en/of logo en zijn dan originele items om weg te geven als bijvoorbeeld kerstgeschenk of jubileumcadeau. Een deken is uiteraard vrij persoonlijk en dient bij het interieur van de ontvanger te passen. Gelukkig kunt u kiezen uit een zeer divers en groot assortiment.

Benieuwd naar nog meer warme geschenken voor het najaar. Bekijk het assortiment wintergeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Back to top