In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

4x powerbanks voor de zomer

Of u nu thuis blijft of op vakantie gaat, er is één ding dat we allemaal gemeen hebben. Tijdens de zomer (of ieder ander moment in het jaar) willen we niet zonder lege batterij komen te zitten. De powerbank is hier de perfect oplossing voor. Met de powerbank kunt u op ieder moment de batterij van uw telefoon bijladen en kunt u weer los gaan met het maken van de mooiste vakantiefoto’s. Wij zetten speciaal voor u de vier beste powerbanks voor de zomer op een rijtje.

Powerbank met polskoord

Zeker wanneer u op vakantie gaat wilt u licht reizen en heeft u geen zin in het dragen van opladers, powerbanks kabels etc. Met deze compacte powerbank hoeft dat gelukkig ook niet. De platte powerbank heeft een polskoord dat tegelijkertijd functioneert als een (micro) USB oplaadkabel. De kabel is gemakkelijk in en uit het witte houdertje te halen. Bovendien is de powerbank, zoals is eerder vermeld, zeer compact, waardoor deze geen ruimte inneemt in de tas of koffer!

Solar charger AdventureSolar charger bedrukken

Met de prachtige zonnige zomerdagen die wij achter de rug hebben, is de solar charger er één die niet mag ontbreken. Niet alleen op het strand, maar ook in het park, in de stad of gewoon in de achtertuin kan deze gadget perfect in gebruik worden genomen. Op deze manier kunt u genieten van de natuur, maar blijft u toch via een opgeladen telefoon verbonden met de rest van de wereld.

De solar charger Adventure heeft een mini-handvat aan de bovenzijde, waar u bijvoorbeeld een karabijnhaak aan kunt vastzetten. Hierdoor kunt u de handige powerbank zonder enigs moeite aan uw tas of jas hangen.

Powerbank bedrukken

Powerbank Firm

Wanneer u onderweg bent naar uw vakantiebestemming is de powerbank Firm een perfect hulpmiddel. De krachtige 2.200 mAh powerbank heeft een aantal zuignappen aan de onderzijde, waardoor u deze aan bijna ieder oppervlakte vast kan zetten. Hierdoor valt deze niet van het tafeltje af, wanneer u in de trein zit of al lekker in het zand ligt op het strand. Met de powerbankbank Firm weet u zeker dat u kunt rekenen op extra stabiliteit.

Powerbank Slim

We hebben het eerder al even gehad over hoe belangrijk het formaat van de powerbank is, zodat u er zeker van bent dat het niet te veel ruimte inneemt en gemakkelijk mee te nemen is. Met de powerbank Slim hoeft u zich daar sowieso geen zorgen over te maken. De powerbank Slim heeft een slank en plat design en past hierdoor zelf in de broekzak.

Ook is deze powerbank voorzien van ruim 5.000 mAh. Dat is bijna voldoende om een hele lege batterij van een smartphone mee op te laden!

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan alle powerbanks of laat u verrassen door een compleet aanbod van gadgets om weg te geven.

Back to top